Vištiena karameliniame padaže

Vištiena karameliniame padaže

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
50 min.

Apie receptą

Nežinote, ką pagaminti šeimai? Tada būtinai pabandykite pasigaminti šį nepaprastai skanų patiekalą su patrauklia plutele – vištieną karameliniame padaže. Siūlome jums paprastą vištienos karameliniame padaže receptą, kuris puikiai tiks prie bet kokio garnyro. Tobulas saldaus ir sūraus derinys daro šį patiekalą tikrai sėkmingu.

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Cukrus
    3 šaukštai
  • Vanduo
    100 mililitrų
  • Augalinis aliejus
    3 šaukštai
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Imbieras
    2~3 šaukštai
  • Česnakai
    2~3 skiltelės
  • Vištienos šlaunelės
    8 vnt
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
  • Čili
    pagal skonį
  • Sojų padažas
    2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pirmiausia reikia paruošti pagrindinį šio patiekalo komponentą – padažą. Į keptuvę supilkite cukrų ir įpilkite apie 50 mililitrų vandens....
    1. Pirmiausia reikia paruošti pagrindinį šio patiekalo komponentą – padažą. Į keptuvę supilkite cukrų ir įpilkite apie 50 mililitrų vandens. Padėkite ant ugnies ir, retkarčiais pamaišydami mediniu šaukštu, užvirinkite.
  • Kai karamelė taps gintaro spalvos, nukelkite nuo ugnies ir nuolat maišydami atsargiai supilkite vandenį. Jei karamelė pradeda kietėti ar ...
    2. Kai karamelė taps gintaro spalvos, nukelkite nuo ugnies ir nuolat maišydami atsargiai supilkite vandenį. Jei karamelė pradeda kietėti ar atsiskirti, vėl padėkite ant ugnies ir šiek tiek pašildykite.
  • Reklama
  • Vištienos šlauneles nuplaukite, nusausinkite ir nuimkite odą. Pagal skonį pasūdykite ir, jei norite, pridėkite mėgstamų prieskonių.
    3. Vištienos šlauneles nuplaukite, nusausinkite ir nuimkite odą. Pagal skonį pasūdykite ir, jei norite, pridėkite mėgstamų prieskonių.
  • Nulupkite svogūną, česnaką ir imbierą. Svogūną ir česnaką supjaustykite mažais kubeliais, o imbiero šaknį – plonomis juostelėmis.
    4. Nulupkite svogūną, česnaką ir imbierą. Svogūną ir česnaką supjaustykite mažais kubeliais, o imbiero šaknį – plonomis juostelėmis.
  • Reklama
  • Į keptuvę supilkite šiek tiek augalinio aliejaus ir įkaitinkite. Sudėkite česnaką, imbierą ir svogūną ir lengvai pakepinkite.
    5. Į keptuvę supilkite šiek tiek augalinio aliejaus ir įkaitinkite. Sudėkite česnaką, imbierą ir svogūną ir lengvai pakepinkite.
  • Dėkite vištieną į keptuvę ir kepkite ant stiprios ugnies, kol apskrus.
    6. Dėkite vištieną į keptuvę ir kepkite ant stiprios ugnies, kol apskrus.
  • Reklama
  • Pagal skonį įberkite maltų juodųjų pipirų ir čili pipirų. Supilkite sojos padažą ir šiek tiek karamelės. Kepkite ant vidutinės ugnies, ko...
    7. Pagal skonį įberkite maltų juodųjų pipirų ir čili pipirų. Supilkite sojos padažą ir šiek tiek karamelės. Kepkite ant vidutinės ugnies, kol vištiena iškeps. Likusią karamelę supilkite likus 5 minutėms iki paruošimo. Patiekite su garnyru, pabarstę svogūnų laiškais.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai