Dešrelės tešloje be mielių
2.3 (3 įvertinimai)
8 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Čia yra greitas ir paprastas dešrelių gaminimo tešloje be mielių receptas. Dešrelės tešloje yra itin populiarus užkandis visame pasaulyje, labai patinka vaikams. Pasigaminti labai lengva, geras užkandis ir prie puodelio arbatos ar kavos, galima valgyti ir šaltą, skonis išlieka labai geras. Naudokite savo mėgstamas dešreles, tešlą be mielių pasidaryti labai paprasta, vadovaukitės receptu ir gero gaminimo bei skanaus!
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Dešrelės8 vnt
-
Vanduo1 stiklinė
-
Miltai2 stiklinės
-
Augalinis aliejus1 valgomasis šaukštas
-
Kiaušiniai1 vnt
-
Druska1 arbatinis šaukštelis
-
Cukrus0,5 šaukšto
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Į dubenį supilkite aliejų ir vandenį.
-
2. Įberkite druskos ir cukraus.
-
Reklama
-
3. Suberkite miltus.
-
4. Išmaišykite tešlą.
-
Reklama
-
5. Pabarstykite stalą miltais ir padėkite tešlą.
-
6. Padalinkite tešlą į 2 dalis, tada suvyniokite jas į 7-8 mm storio sluoksnius. Supjaustykite kiekvieną sluoksnį juostelėmis.
-
Reklama
-
7. Kiekvienoje juostoje suvyniokite dešrelę, apvyniokite spirale.
-
8. Mes paskleidžiame dešreles tešloje ant kepimo skardos, suteptos augaliniu aliejumi, patepame viršų kiaušiniu ir kepame orkaitėje 25 minutes, 200 laipsnių temperatūroje.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama