Dešrelės tešloje be mielių

Dešrelės tešloje be mielių

5 (1 įvertinimai)

8

Porcijos

1 val.

Gaminamo laikas

Apie receptą

Čia yra greitas ir paprastas dešrelių gaminimo tešloje be mielių receptas. Dešrelės tešloje yra itin populiarus užkandis visame pasaulyje, labai patinka vaikams. Pasigaminti labai lengva, geras užkandis ir prie puodelio arbatos ar kavos, galima valgyti ir šaltą, skonis išlieka labai geras. Naudokite savo mėgstamas dešreles, tešlą be mielių pasidaryti labai paprasta, vadovaukitės receptu ir gero gaminimo bei skanaus!

Receptai pagal ingridientus: # Mėsa / # Miltai
  • Reikalingi ingredientai:

  • Dešrelės
    8 vnt
  • Vanduo
    1 stiklinė
  • Miltai
    2 stiklinės
  • Augalinis aliejus
    1 valgomasis šaukštas
  • Kiaušiniai
    1 vnt
  • Druska
    1 arbatinis šaukštelis
  • Cukrus
    0,5 šaukšto
  • Kaip pagaminti

  • Dešrelės tešloje be mielių
    1. Į dubenį supilkite aliejų ir vandenį.
  • Dešrelės tešloje be mielių
    2. Įberkite druskos ir cukraus.
  • Dešrelės tešloje be mielių
    3. Suberkite miltus.
  • Dešrelės tešloje be mielių
    4. Išmaišykite tešlą.
  • Dešrelės tešloje be mielių
    5. Pabarstykite stalą miltais ir padėkite tešlą.
  • Dešrelės tešloje be mielių
    6. Padalinkite tešlą į 2 dalis, tada suvyniokite jas į 7-8 mm storio sluoksnius. Supjaustykite kiekvieną sluoksnį juostelėmis.
  • Dešrelės tešloje be mielių
    7. Kiekvienoje juostoje suvyniokite dešrelę, apvyniokite spirale.
  • Dešrelės tešloje be mielių
    8. Mes paskleidžiame dešreles tešloje ant kepimo skardos, suteptos augaliniu aliejumi, patepame viršų kiaušiniu ir kepame orkaitėje 25 minutes, 200 laipsnių temperatūroje.
  • Dešrelės tešloje be mielių
    9. Skanaus!
    Daugiau panašių receptų rasite paspaudę ČIA!
    Sekantis receptas:
  • Šaltinis: povar.ru
Rekomenduojami receptai