Vištiena ir grybais įdaryti makaronai

Vištiena ir grybais įdaryti makaronai

5 (3 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val. 45 min.

Apie receptą

Makaronai įdaryti vištiena ir grybais yra sotus patiekalas. Užpildykite sultingu įdaru ir užpilkite subtilaus kreminio padažo – bus nuostabus patiekalas! Makaronai su vištiena ir grybais – vienas skaniausių italų virtuvės patiekalų. Įdaras gali būti įvairus, o italai gamina net saldų. Šiandien pasidalinsiu receptu, kaip paruošti šį patiekalą su klasikiniu įdaru – vištiena su grybais kreminiame česnakiniame padaže. Įdarui bus šviežių krapų, tačiau savo nuožiūra galite įdėti svogūnų ir petražolių. Conchiglioni makaronai dideli, juos labai patogu įdaryti, daug lengviau nei cannelloni. O skonis tiesiog dieviškas. Šį patiekalą galima patiekti ant šventinio stalo, nors tai – paprasti makaronai. Gero apetito!

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Conchiglioni makaronai
    25~30 vnt
  • Vištienos šlaunelės
    700 gramų
  • Grybai
    450 gramų
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Mocarela sūris
    200 gramų
  • Krapai
    1 saujelė
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Grietinėlė
    1.5 stiklinės (20% riebumo)
  • Česnakai
    3 skiltelės
  • Druska
    1 arbatinis šaukštelis
  • Malti juodieji pipirai
    1 arbatinis šaukštelis
  • Aliejus
    1 šaukštas
  • Sviestas
    1 šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
  • Svogūnus nulupkite, smulkiai supjaustykite ir pakepinkite augaliniame aliejuje iki auksinės rudos spalvos.
    1. Svogūnus nulupkite, smulkiai supjaustykite ir pakepinkite augaliniame aliejuje iki auksinės rudos spalvos.
  • Grybus nuplaukite, supjaustykite mažais kubeliais ir suberkite į svogūną.
    2. Grybus nuplaukite, supjaustykite mažais kubeliais ir suberkite į svogūną.
  • Reklama
  • Vištieną taip pat supjaustykite mažais kubeliais ir sudėkite į keptuvę.
    3. Vištieną taip pat supjaustykite mažais kubeliais ir sudėkite į keptuvę.
  • Mėsą ir grybus su svogūnais troškinkite 15-17 minučių. Pagardinkite druska ir pipirais.
    4. Mėsą ir grybus su svogūnais troškinkite 15-17 minučių. Pagardinkite druska ir pipirais.
  • Reklama
  • Sudėkite į atskirą dubenį ir atvėsinkite įdarą.
    5. Sudėkite į atskirą dubenį ir atvėsinkite įdarą.
  • Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje pusę ant pakuotės nurodyto virimo laiko. Jie turėtų būti šiek tiek neišvirę.
    6. Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje pusę ant pakuotės nurodyto virimo laiko. Jie turėtų būti šiek tiek neišvirę.
  • Reklama
  • Į gilų puodą sudėkite sviestą ir smulkiai supjaustytą česnaką. Palaukite kelias minutes.
    7. Į gilų puodą sudėkite sviestą ir smulkiai supjaustytą česnaką. Palaukite kelias minutes.
  • Supilkite grietinėlę ir sviestą, kuris liko apkepus įdarą, troškinkite dar 2 minutes.
    8. Supilkite grietinėlę ir sviestą, kuris liko apkepus įdarą, troškinkite dar 2 minutes.
  • Reklama
  • Tada suberkite pusę smulkiai tarkuoto sūrio. Virkite padažą, kol sūris visiškai ištirps.
    9. Tada suberkite pusę smulkiai tarkuoto sūrio. Virkite padažą, kol sūris visiškai ištirps.
  • Antrąją sūrio dalį sudėkite į įdarą ir gerai išmaišykite.
    10. Antrąją sūrio dalį sudėkite į įdarą ir gerai išmaišykite.
  • Reklama
  • Tada į įdarą suberkite smulkiai pjaustytus krapus.
    11. Tada į įdarą suberkite smulkiai pjaustytus krapus.
  • Ir įmušti kiaušinį. Viską gerai išmaišyti. Kiaušinis laikys įdarą kartu ir neleis jam subyrėti.
    12. Ir įmušti kiaušinį. Viską gerai išmaišyti. Kiaušinis laikys įdarą kartu ir neleis jam subyrėti.
  • Užpildykite kiekvieną kevalą įdaru ir sudėkite į gilią kepimo skardą arba kepimo indą.
    13. Užpildykite kiekvieną kevalą įdaru ir sudėkite į gilią kepimo skardą arba kepimo indą.
  • Reklama
  • Makaronus aptepkite padažu, kepimo skardą uždenkite folija ir pašaukite į orkaitę 30 minučių. Tada nuimkite foliją ir palikite dar 15 min...
    14. Makaronus aptepkite padažu, kepimo skardą uždenkite folija ir pašaukite į orkaitę 30 minučių. Tada nuimkite foliją ir palikite dar 15 minučių. Patiekite iš karto!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai