Vištiena grietinėlės padaže su grybais

Vištiena grietinėlės padaže su grybais

5 (1 įvertinimai)

4-5 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Tai vienas iš tų patiekalų, kurį lengva paruošti ir kurio skonis nuostabus. Švelni ir sultinga vištiena kartu su grybais ir kreminiu padažu puikiai tiks prie bet kokio garnyro. Turite mažai laiko ir norite pagaminti skanius pietus ar vakarienę? Jums padės šis receptas, kuriame išsamiai papasakosiu, kaip greitai ir skaniai pasigaminti vištieną kreminiame padaže su grybais. Nieko sudėtingo, patikėk manimi. Pradėkime!

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos krūtinėlė
    400~500 gramų
  • Grybai
    250~300 gramų
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Grietinėlė 33%
    1 puodelis
  • Druska
    1 arbatinis šaukštelis (pagal skonį)
  • Malti juodieji pipirai
    1/3 šaukštelio
  • Malto muskato riešuto
    1/3 arbatinio šaukštelio
  • Augalinis aliejus
    4 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus. Nuvalykite, nuplaukite grybus ir svogūnus.
    1. Paruoškite visus ingredientus. Nuvalykite, nuplaukite grybus ir svogūnus.
  • Grybus supjaustome griežinėliais ir nusiunčiame į įkaitintą keptuvę su dviem šaukštais augalinio aliejaus.
    2. Grybus supjaustome griežinėliais ir nusiunčiame į įkaitintą keptuvę su dviem šaukštais augalinio aliejaus.
  • Reklama
  • Svogūną smulkiai supjaustykite.
    3. Svogūną smulkiai supjaustykite.
  • Vištienos mėsą supjaustykite mažais, maždaug 2 x 2 cm gabalėliais.
    4. Vištienos mėsą supjaustykite mažais, maždaug 2 x 2 cm gabalėliais.
  • Reklama
  • Kepkite grybus ant vidutinės ugnies 5 minutes, kol švelniai paruduos. Grybus išimkite iš keptuvės į lėkštę.
    5. Kepkite grybus ant vidutinės ugnies 5 minutes, kol švelniai paruduos. Grybus išimkite iš keptuvės į lėkštę.
  • Į keptuvę įpilkite augalinio aliejaus ir greitai apkepkite vištienos gabalėlius. Išimame juos iš keptuvės.
    6. Į keptuvę įpilkite augalinio aliejaus ir greitai apkepkite vištienos gabalėlius. Išimame juos iš keptuvės.
  • Reklama
  • O aliejuje, likusiame nuo vištienos kepimo, pakepinkite svogūną iki šviesiai auksinės spalvos.
    7. O aliejuje, likusiame nuo vištienos kepimo, pakepinkite svogūną iki šviesiai auksinės spalvos.
  • Į svogūną dedame pakepintus grybus ir vištieną, viską užpilame grietinėle ir suberiame prieskonius.
    8. Į svogūną dedame pakepintus grybus ir vištieną, viską užpilame grietinėle ir suberiame prieskonius.
  • Reklama
  • Išmaišykite ir troškinkite dar 8-10 minučių, kol kremas sutirštės.
    9. Išmaišykite ir troškinkite dar 8-10 minučių, kol kremas sutirštės.
  • Skanaus!
    10. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai