Vištiena bruknių marinate
5 (2 įvertinimai)
4 Porcijos
13 val.
Apie receptą
Orkaitėje keptos vištienos kojelės visada skanios. O jei marinate bus šviežių bruknių, jos bus 100 kartų skanesnės. Ir uogų nata nepaliks abejingų. Marinuoti ir kepti pagal šį receptą galite visiškai bet kurią vištienos dalį arba visą vištieną. Padažas turi būti maišomas iki jūsų skonio konsistencijos. Jei medaus nenaudojate, pakeiskite jį klevų sirupu arba tiesiog įberkite cukraus. Vietoj šviežių bruknių galite naudoti šaldytas uogas.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Paukštiena /
# UogosReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos kojos2 vnt
-
Bruknės100 gramų
-
Česnakai4 skiltelės
-
Garstyčios1 arbatinis šaukštelis
-
Medus1 arbatinis šaukštelis
-
Actas 9%1 arbatinis šaukštelis
-
Sojų padažas2 šaukštai
-
Aliejus2 šaukštai
-
Druskapagal skonį
-
Juodieji pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Nuplaukite ir nusausinkite uogas.
-
2. Vištienos kojas nuplaukite, nusausinkite ir perpjaukite į dvi dalis. Sudėkite jas į gilų dubenį.
-
Reklama
-
3. Į maišytuvo dubenį sudėkite bruknes, nuluptus česnakus, garstyčias, medų ir supilkite actą, augalinį aliejų ir sojų padažą. Viską išplakti iki vientisos masės.
-
4. Marinatu užpilkite kojas, pipirus, jei reikia pasūdykite ir išmaišykite. Uždenkite dangčiu ir padėkite į šaldytuvą 8-12 valandų, kad pasimarinuotų.
-
Reklama
-
5. Išmarinuotas kojeles perkelkite į kepimo indą ir pašaukite į karštą orkaitę.
-
6. Kepkite kojas 180 laipsnių temperatūroje 40 minučių, kol paruduos. Išimkite paruoštas kojeles iš orkaitės ir nedelsdami patiekite.
-
Reklama
-
7. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama