Vištiena bruknių marinate

Vištiena bruknių marinate

5 (2 įvertinimai)

4 Porcijos
13 val.

Apie receptą

Orkaitėje keptos vištienos kojelės visada skanios. O jei marinate bus šviežių bruknių, jos bus 100 kartų skanesnės. Ir uogų nata nepaliks abejingų. Marinuoti ir kepti pagal šį receptą galite visiškai bet kurią vištienos dalį arba visą vištieną. Padažas turi būti maišomas iki jūsų skonio konsistencijos. Jei medaus nenaudojate, pakeiskite jį klevų sirupu arba tiesiog įberkite cukraus. Vietoj šviežių bruknių galite naudoti šaldytas uogas.

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Uogos
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos kojos
    2 vnt
  • Bruknės
    100 gramų
  • Česnakai
    4 skiltelės
  • Garstyčios
    1 arbatinis šaukštelis
  • Medus
    1 arbatinis šaukštelis
  • Actas 9%
    1 arbatinis šaukštelis
  • Sojų padažas
    2 šaukštai
  • Aliejus
    2 šaukštai
  • Druska
    pagal skonį
  • Juodieji pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Nuplaukite ir nusausinkite uogas.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Nuplaukite ir nusausinkite uogas.
  • Vištienos kojas nuplaukite, nusausinkite ir perpjaukite į dvi dalis. Sudėkite jas į gilų dubenį.
    2. Vištienos kojas nuplaukite, nusausinkite ir perpjaukite į dvi dalis. Sudėkite jas į gilų dubenį.
  • Reklama
  • Į maišytuvo dubenį sudėkite bruknes, nuluptus česnakus, garstyčias, medų ir supilkite actą, augalinį aliejų ir sojų padažą. Viską išplakt...
    3. Į maišytuvo dubenį sudėkite bruknes, nuluptus česnakus, garstyčias, medų ir supilkite actą, augalinį aliejų ir sojų padažą. Viską išplakti iki vientisos masės.
  • Marinatu užpilkite kojas, pipirus, jei reikia pasūdykite ir išmaišykite. Uždenkite dangčiu ir padėkite į šaldytuvą 8-12 valandų, kad pasi...
    4. Marinatu užpilkite kojas, pipirus, jei reikia pasūdykite ir išmaišykite. Uždenkite dangčiu ir padėkite į šaldytuvą 8-12 valandų, kad pasimarinuotų.
  • Reklama
  • Išmarinuotas kojeles perkelkite į kepimo indą ir pašaukite į karštą orkaitę.
    5. Išmarinuotas kojeles perkelkite į kepimo indą ir pašaukite į karštą orkaitę.
  • Kepkite kojas 180 laipsnių temperatūroje 40 minučių, kol paruduos. Išimkite paruoštas kojeles iš orkaitės ir nedelsdami patiekite.
    6. Kepkite kojas 180 laipsnių temperatūroje 40 minučių, kol paruduos. Išimkite paruoštas kojeles iš orkaitės ir nedelsdami patiekite.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    7. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai