Vištiena bešamelio padaže

Vištiena bešamelio padaže

5 (1 įvertinimai)

6-8 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Apetitą keliantis kreminis padažas ne veltui pelnė milijonų gurmanų meilę. Atkreipiu jūsų dėmesį į gana paprastą, bet neįtikėtinai skanų vištienos Bešamelio padaže receptą. Vištienos receptas Bešamelio padaže – puikus pasirinkimas patiekiant labai paprastą vištienos filė. Taip pat į šį patiekalą galite dėti bet kokių daržovių pagal skonį, taip pat prieskonių.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Sviestas
    100 gramų
  • Miltai
    100 gramų
  • Pienas
    300 mililitrų
  • Vištienos krūtinėlė
    500 gramų
  • Sūris
    200 gramų
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Pipirai
    1 žiupsnelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Ištirpinkite sviestą nedideliame puode, neleisdami jam sudegti.
    1. Ištirpinkite sviestą nedideliame puode, neleisdami jam sudegti.
  • Į visiškai ištirpintą sviestą keliais etapais, gerai išmaišydami, suberkite miltus.
    2. Į visiškai ištirpintą sviestą keliais etapais, gerai išmaišydami, suberkite miltus.
  • Reklama
  • Miltus šiek tiek pakepinkite iki auksinės rudos spalvos. Tuo tarpu pakaitinkite pieną neužvirdami. Supilkite plona srovele ir gerai išmai...
    3. Miltus šiek tiek pakepinkite iki auksinės rudos spalvos. Tuo tarpu pakaitinkite pieną neužvirdami. Supilkite plona srovele ir gerai išmaišykite, kad padažas taptų vienalytė masė, be gumulėlių.
  • Maišydami padažą sumažinkite iki silpnos ugnies ir kaitinkite apie 2-3 minutes. Jis neturėtų virti (kad padažas neužvirtų, jį galima peri...
    4. Maišydami padažą sumažinkite iki silpnos ugnies ir kaitinkite apie 2-3 minutes. Jis neturėtų virti (kad padažas neužvirtų, jį galima periodiškai nukelti nuo ugnies). Kai kreminis padažas pasieks norimą konsistenciją, galima nukelti nuo ugnies.
  • Reklama
  • Vištienos krūtinėlę reikia nuplauti, nusausinti ir supjaustyti. Galima supjaustyti mažais kubeliais arba ilgomis juostelėmis. Filė dedame...
    5. Vištienos krūtinėlę reikia nuplauti, nusausinti ir supjaustyti. Galima supjaustyti mažais kubeliais arba ilgomis juostelėmis. Filė dedame į skardą (iš pradžių galima šiek tiek patepti aliejumi). Pabarstome druskos ir pipirų pagal skonį, jei norite, įberkite vištienos prieskonių arba džiovintų žolelių.
  • Sūrį sutarkuokite vidutine arba stambia tarka. Padažą pasūdykite pagal skonį, jei norite, įberkite žiupsnelį baltųjų pipirų.
    6. Sūrį sutarkuokite vidutine arba stambia tarka. Padažą pasūdykite pagal skonį, jei norite, įberkite žiupsnelį baltųjų pipirų.
  • Reklama
  • Vištieną užpilkite padažu, o viršų pabarstykite sūriu. Jei pageidaujama, į formą galima įdėti pjaustytų bulvių, cukinijų ar kitų daržovių...
    7. Vištieną užpilkite padažu, o viršų pabarstykite sūriu. Jei pageidaujama, į formą galima įdėti pjaustytų bulvių, cukinijų ar kitų daržovių. Formą pašaukite į įkaitintą orkaitę ir kepkite mažiausiai 25-30 minučių. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai