Višta su traškia plutele orkaitėje

Višta su traškia plutele orkaitėje

5 (3 įvertinimai)

6-8 Porcijos
3 val.

Apie receptą

Aš ne visada kepu visą vištą. Paprastai nėra laiko laukti, kol viskas iškeps. Bet ne šiuo metu. Perskaitykite mano receptą, kaip kepti traškią vištieną orkaitėje. Norėdami kepto vištą su traškia pluta be riebalų pertekliaus, darykite viską pagal receptą. Apskritai čia nėra nieko sudėtingo. Užtenka turėti įprastą orkaitę, kurioje maistas iškeps tolygiai. Jei jūsų orkaitėje yra grotelės, tada tikrai nuostabu!

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištiena
    1 vnt
  • Česnakai
    4~5 skiltelės
  • Morkos
    1~2 vnt
  • Augalinis aliejus
    pagal skonį
  • Druska, pipirai, prieskoniai
    pagal skonį
  • Žalumynai
    pagal skonį
  • Svogūnai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Ruošiame vištieną. Jei turite užšaldytą, pirmiausia turite jį atitirpinti, o tada pradėti kepti.
    1. Ruošiame vištieną. Jei turite užšaldytą, pirmiausia turite jį atitirpinti, o tada pradėti kepti.
  • Tada vištieną reikia šiek tiek padžiovinti. Leiskite jai pagulėti ir išdžiūti šaldytuve. Po to išimame ir įtriname įvairiais prieskoniais...
    2. Tada vištieną reikia šiek tiek padžiovinti. Leiskite jai pagulėti ir išdžiūti šaldytuve. Po to išimame ir įtriname įvairiais prieskoniais, prieskoniais, druska. Būtinai pridėkite susmulkintą česnaką. Be jo vištiena negalės kvepėti taip, kaip norėtųsi.
  • Reklama
  • Vištieną aptepu prieskoniais su česnaku iš vidaus ir išorės. Negailiu druskos ir pipirų su česnaku. Ypatingą dėmesį vištos viduje. Vištie...
    3. Vištieną aptepu prieskoniais su česnaku iš vidaus ir išorės. Negailiu druskos ir pipirų su česnaku. Ypatingą dėmesį vištos viduje. Vištiena gali kvepėti iš vidaus, ypač jei ji nepakankamai iškepta. Į vidų dedu daugiau česnako. Padėjau valandai pasimarinuoti šaldytuve.
  • Po valandos įjungiu orkaitę. Vištą išimu, dedu ant riebalais išteptos kepimo skardos. Vištos blauzdeles apvynioju kepimo popieriumi, pate...
    4. Po valandos įjungiu orkaitę. Vištą išimu, dedu ant riebalais išteptos kepimo skardos. Vištos blauzdeles apvynioju kepimo popieriumi, pateptu aliejumi. Taip jie neišsausėja, nes noriu kepti vištieną su plutele. Pašauname į 180 laipsnių orkaitę 20 min.
  • Reklama
  • Morkas ir svogūnus nulupu, supjaustau žiedeliais. Po 20 minučių vištieną ištraukiu ir palaistau ant padėklo susikaupusiomis sultimis. Jei...
    5. Morkas ir svogūnus nulupu, supjaustau žiedeliais. Po 20 minučių vištieną ištraukiu ir palaistau ant padėklo susikaupusiomis sultimis. Jei to nepakanka, galite įpilti šiek tiek vandens. Į vištieną subėriau morkas ir svogūnus ir vėl dedu į orkaitę. Kepu ant silpnos ugnies, kol pasidaro gera plutelė. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai