Višta kepta kreminiame padaže
5 (3 įvertinimai)
								10  Porcijos
						
								2 val.
						Apie receptą
Kepant vištą labai efektyviai veikia metodas, kai vištienos apatinė dalis užpildoma sviestu ir prieskoniais. Tada vištiena neiškepa sausa, o priešingai, sultinga ir švelni. Norėdami kepti vištieną, turite sumaišyti sviestą su prieskoniais, sutepti, įskaitant poodinę erdvę, ir kepti orkaitėje folijoje.
Paskirtis: Šventiniam stalui receptai
				Receptai pagal ingredientus: 
					# PaukštienaReklama
- 
                                                    Reikalingi ingredientai:
- 
													Višta1 vnt
- 
													Sviestas50 gramų
- 
													Grilio prieskoniai2 šaukštai
- 
													Česnakai (skiltelės)2 vnt
- 
													Druska ir malti juodieji pipiraipagal skonį
Reklama
									Gaminimo eiga
- 
                                                     1. Nuplaukite vištą. Pašalinkite visas likusias plunksnas. Nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. 1. Nuplaukite vištą. Pašalinkite visas likusias plunksnas. Nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.
- 
                                                     2. Kambario temperatūros sviestą sumaišykite su grilio prieskoniais. Gausime košę. 2. Kambario temperatūros sviestą sumaišykite su grilio prieskoniais. Gausime košę.
- 
Reklama
- 
                                                     3. Vištos krūtinėlės odelę pakelkite, kad atrodytų kaip kojinė. Į gautą kišenę įdėkite dalį gauto sviesto mišinio. Likusiu sviesto mišiniu ištepkite visas vištos puses. Galima papildomai dėti prieskonių ir druskos. 3. Vištos krūtinėlės odelę pakelkite, kad atrodytų kaip kojinė. Į gautą kišenę įdėkite dalį gauto sviesto mišinio. Likusiu sviesto mišiniu ištepkite visas vištos puses. Galima papildomai dėti prieskonių ir druskos.
- 
                                                     4. Vištos kojeles suriškite virvele. 4. Vištos kojeles suriškite virvele.
- 
Reklama
- 
                                                     5. Vištieną suvyniokite į foliją. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Kepkite vištieną uždengtą apie valandą. Tada atidarykite foliją ir vėl kepkite dar 30 minučių atviroje formoje. 5. Vištieną suvyniokite į foliją. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Kepkite vištieną uždengtą apie valandą. Tada atidarykite foliją ir vėl kepkite dar 30 minučių atviroje formoje.
- 
                                                     6. Nedelsdami patiekite vištieną prie stalo. Vištiena praktiškai nepraranda mėsos sulčių. Išlieka sultinga ir skani.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą! 6. Nedelsdami patiekite vištieną prie stalo. Vištiena praktiškai nepraranda mėsos sulčių. Išlieka sultinga ir skani.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
- 
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
- 
Reklama
 
				


















