Virtinukai be glitimo

Virtinukai be glitimo

5 (1 įvertinimai)

2

Porcijos

20 min.

Gaminamo laikas

Apie receptą

Greiti pusryčiai, kurie neliks abejingi tiek suaugusiems, tiek vaikams. Varškė, miltai be glitimo – tik natūralūs produktai. Skanu, greita ir sveika! Pusryčiai yra svarbiausias dienos valgis. Jokiu būdu jo negalima praleisti. Norint išlaikyti teisingą, sveiką gyvenimo būdą, būtina pasirinkti sveikiausius ir maistingiausius pusryčius. Daugelio pamėgtus virtinukus siūlau pritaikyti sveikiems, be glitimo ir cukraus pusryčiams. Dabar didelis pasirinkimas begliutenių miltų, man labiau patinka rudųjų ryžių, žalių grikių, kokosų ar migdolų miltai. Pasirinkite jums labiausiai patinkantį variantą. Jei norite, į tešlą galite įpilti šiek tiek saldiklio arba patiekti su sveikuolišku sirupu. Pavyzdžiui: agavų sirupas, topinambas ar tiesiog su medumi.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Miltai
  • Reikalingi ingredientai:

  • Varškės sūris
    250 gramų
  • Vištienos kiaušiniai
    1 vnt
  • Ryžių miltai
    2 šaukštai (ar kiti be glitimo)
  • Druska
    pagal skonį (virtiniams virti)
  • Kaip pagaminti
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Į dubenį suberkite varškę, įmuškite kiaušinį, išmaišykite. Pasirinktinai galite pridėti šiek tiek natūralaus saldiklio, pavyzdžiui, stevi...
    2. Į dubenį suberkite varškę, įmuškite kiaušinį, išmaišykite. Pasirinktinai galite pridėti šiek tiek natūralaus saldiklio, pavyzdžiui, stevijos.
  • Suberkite miltus be glitimo. Miltų gali būti daugiau ar mažiau, viskas priklauso nuo varškės drėgnumo, todėl rinkitės kuo sausesnę varškę.
    3. Suberkite miltus be glitimo. Miltų gali būti daugiau ar mažiau, viskas priklauso nuo varškės drėgnumo, todėl rinkitės kuo sausesnę varškę.
  • Suberkite miltus ir švelniai minkykite į tešlą.
    4. Suberkite miltus ir švelniai minkykite į tešlą.
  • Tešlą padalinkite į 2 dalis, iš kiekvienos iškočiokite „dešreles“, supjaustykite mažais vienodais gabalėliais.
    5. Tešlą padalinkite į 2 dalis, iš kiekvienos iškočiokite „dešreles“, supjaustykite mažais vienodais gabalėliais.
  • Kiekvieną tešlos gabalėlį iškočiokite į mažą rutulį.
    6. Kiekvieną tešlos gabalėlį iškočiokite į mažą rutulį.
  • Užvirinkite 1,5–2 litrus vandens, pasūdykite, išdėliokite ruošinius ir virkite 3–5 minutes nuo to momento, kai jie iškyla. Tai darydami š...
    7. Užvirinkite 1,5–2 litrus vandens, pasūdykite, išdėliokite ruošinius ir virkite 3–5 minutes nuo to momento, kai jie iškyla. Tai darydami švelniai maišykite.
  • Paruoštus virtinukus sukratykite į sietelį, leiskite skysčiui nutekėti. Perkelkite į tinkamą lėkštę ir patiekite karštą su grietine, natū...
    8. Paruoštus virtinukus sukratykite į sietelį, leiskite skysčiui nutekėti. Perkelkite į tinkamą lėkštę ir patiekite karštą su grietine, natūraliu jogurtu ir uogomis. Skanaus!
    Daugiau panašių receptų rasite paspaudę ČIA!
    Šaltinis: povar.ru
Rekomenduojami receptai