Virtinukai be glitimo
5 (2 įvertinimai)
Apie receptą
Greiti pusryčiai, kurie neliks abejingi tiek suaugusiems, tiek vaikams. Varškė, miltai be glitimo – tik natūralūs produktai. Skanu, greita ir sveika! Pusryčiai yra svarbiausias dienos valgis. Jokiu būdu jo negalima praleisti. Norint išlaikyti teisingą, sveiką gyvenimo būdą, būtina pasirinkti sveikiausius ir maistingiausius pusryčius. Daugelio pamėgtus virtinukus siūlau pritaikyti sveikiems, be glitimo ir cukraus pusryčiams. Dabar didelis pasirinkimas begliutenių miltų, man labiau patinka rudųjų ryžių, žalių grikių, kokosų ar migdolų miltai. Pasirinkite jums labiausiai patinkantį variantą. Jei norite, į tešlą galite įpilti šiek tiek saldiklio arba patiekti su sveikuolišku sirupu. Pavyzdžiui: agavų sirupas, topinambas ar tiesiog su medumi.
-
Reikalingi ingredientai:
-
Varškės sūris250 gramų
-
Kiaušiniai1 vnt
-
Ryžių miltai2 šaukštai (ar kiti be glitimo)
-
Druskapagal skonį (virtiniams virti)
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Į dubenį suberkite varškę, įmuškite kiaušinį, išmaišykite. Pasirinktinai galite pridėti šiek tiek natūralaus saldiklio, pavyzdžiui, stevijos.
-
Reklama
-
3. Suberkite miltus be glitimo. Miltų gali būti daugiau ar mažiau, viskas priklauso nuo varškės drėgnumo, todėl rinkitės kuo sausesnę varškę.
-
4. Suberkite miltus ir švelniai minkykite į tešlą.
-
Reklama
-
5. Tešlą padalinkite į 2 dalis, iš kiekvienos iškočiokite „dešreles“, supjaustykite mažais vienodais gabalėliais.
-
6. Kiekvieną tešlos gabalėlį iškočiokite į mažą rutulį.
-
Reklama
-
7. Užvirinkite 1,5–2 litrus vandens, pasūdykite, išdėliokite ruošinius ir virkite 3–5 minutes nuo to momento, kai jie iškyla. Tai darydami švelniai maišykite.
-
8. Paruoštus virtinukus sukratykite į sietelį, leiskite skysčiui nutekėti. Perkelkite į tinkamą lėkštę ir patiekite karštą su grietine, natūraliu jogurtu ir uogomis. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama