Virtinukai
4.5 (2 įvertinimai)
4 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Šie virtinukai yra švelnūs ir labai skanūs. Jei laikysitės recepto, virtinukai nepervirs ir tikrai gausis. Virtinukai labai skanūs patiekiami su grietine arba keptais svogūnais ir spirgučiais. Jie labai maistingi, todėl šis patiekalas patiks net vyrams. Virtinukams paruošti reikia: bulvių, kiaušinių, trupučio miltų ir svogūnų. Jie neužims daug laiko, tačiau savo išvaizda ir skoniu pradžiugins visus šeimos narius. Pažiūrėkite, kaip iš bulvių tešlos pasigaminti virtinukus.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Bulvės5 vnt
-
Kiaušiniai1 vnt
-
Kvietiniai miltai7 šaukštai
-
Svogūnai1 vnt
-
Druskapagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Bulves nulupkite ir nuplaukite, supjaustykite mažais gabalėliais ir sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu ir padėkite ant ugnies. Pasūdykite ir virkite bulves, kol visiškai išvirs, sutrinkite arba sumalkite.
-
2. Įmuškite kiaušinį.
-
Reklama
-
3. Įberkite miltų, druskos ir pipirų pagal skonį.
-
4. Užminkykite tešlą, ji turi būti puri, tada virtinukai bus skanesni.
-
Reklama
-
5. Paviršių pabarstykite miltais, atskirkite gabalėlį tešlos ir iškočiokite dešrą, supjaustykite gabalėliais. Tą patį darome su likusia tešla.
-
6. Į puodą suberkite druską, padėkite ant ugnies ir užvirinkite. Po vieną keletą minučių sudedame virtinukus, išimame ir dedame į lėkštę. Svogūną smulkiai supjaustykite ir pakepinkite keptuvėje. Iškeptą mišinį užpilkite ant virtinukų ir patiekite.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama