Virtinukai

Virtinukai

4.5 (2 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Šie virtinukai yra švelnūs ir labai skanūs. Jei laikysitės recepto, virtinukai nepervirs ir tikrai gausis. Virtinukai labai skanūs patiekiami su grietine arba keptais svogūnais ir spirgučiais. Jie labai maistingi, todėl šis patiekalas patiks net vyrams. Virtinukams paruošti reikia: bulvių, kiaušinių, trupučio miltų ir svogūnų. Jie neužims daug laiko, tačiau savo išvaizda ir skoniu pradžiugins visus šeimos narius. Pažiūrėkite, kaip iš bulvių tešlos pasigaminti virtinukus.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bulvės
    5 vnt
  • Kiaušiniai
    1 vnt
  • Kvietiniai miltai
    7 šaukštai
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Druska
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Bulves nulupkite ir nuplaukite, supjaustykite mažais gabalėliais ir sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu ir padėkite ant ugnies. Pasūdyki...
    1. Bulves nulupkite ir nuplaukite, supjaustykite mažais gabalėliais ir sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu ir padėkite ant ugnies. Pasūdykite ir virkite bulves, kol visiškai išvirs, sutrinkite arba sumalkite.
  • Įmuškite kiaušinį.
    2. Įmuškite kiaušinį.
  • Reklama
  • Įberkite miltų, druskos ir pipirų pagal skonį.
    3. Įberkite miltų, druskos ir pipirų pagal skonį.
  • Užminkykite tešlą, ji turi būti puri, tada virtinukai bus skanesni.
    4. Užminkykite tešlą, ji turi būti puri, tada virtinukai bus skanesni.
  • Reklama
  • Paviršių pabarstykite miltais, atskirkite gabalėlį tešlos ir iškočiokite dešrą, supjaustykite gabalėliais. Tą patį darome su likusia tešla.
    5. Paviršių pabarstykite miltais, atskirkite gabalėlį tešlos ir iškočiokite dešrą, supjaustykite gabalėliais. Tą patį darome su likusia tešla.
  • Į puodą suberkite druską, padėkite ant ugnies ir užvirinkite. Po vieną keletą minučių sudedame virtinukus, išimame ir dedame į lėkštę. Sv...
    6. Į puodą suberkite druską, padėkite ant ugnies ir užvirinkite. Po vieną keletą minučių sudedame virtinukus, išimame ir dedame į lėkštę. Svogūną smulkiai supjaustykite ir pakepinkite keptuvėje. Iškeptą mišinį užpilkite ant virtinukų ir patiekite.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai