Vienos varškės vafliai
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Lengvi, minkšti ir aromatingi vafliai su varške – idealūs pusryčiai arba desertas prie arbatos. Dėl varškės vafliai viduje gaunasi ypač minkšti, o išorėje – auksinės spalvos traški plutelė. Šiuos vaflius mėgs ir suaugusieji, ir vaikai, jie paruošiami paprastai ir greitai. Patiekite juos su uogiene, medumi, kondensuotu pienu arba šviežiomis uogomis – bus tikrai gardu! Norėdami pagerinti skonį, į varškės vaflių tešlą galite įdėti apelsino arba citrinos žievelės - pagal savo skonį.
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktai /
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Varškė300 gramų
-
Kiaušiniai3 vnt
-
Cukrus100 gramų
-
Augalinis aliejus100 mililitrų
-
Grietinė100 gramų
-
Kvietiniai miltai200 gramų
-
Kepimo milteliai1 arbatinis šaukštelis
-
Maltas cinamonas1 arbatinis šaukštelis
-
Vanilinas2 gramai
-
Druska1/3 arbatinio šaukštelio
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus. Iš anksto persijokite miltus.
-
2. Į didelį trintuvo dubenį sudėkite varškę, cukrų ir įmuškite kiaušinius.
-
Reklama
-
3. Įjunkite prietaisą 1 minutę. Rezultatas turėtų būti vienalytė varškės masė.
-
4. Į šią masę įpilkite miltų, cinamono, druskos, vanilino ir augalinio aliejaus.
-
Reklama
-
5. Paleiskite trintuvą dar 1 minutę.
-
6. Įberkite kepimo miltelius ir išmaišykite.
-
Reklama
-
7. Vaflinę sutepkite plonu augalinio aliejaus sluoksniu, įkaitinkite. Ant įkaitintų vaflinės plokščių uždėkite 1–2 šaukštus varškės tešlos.
-
8. Uždarykite vaflinės dangtį ir kepkite vaflius 2–3 minutes (arba pagal prietaiso gamintojo rekomendacijas).
-
Reklama
-
9. Karštus vaflius nedelsdami sudėkite ant grotelių, kad atvėstų.
-
10. Patiekite iškeptus vaflius su šviežiomis uogomis ir vaisių gabalėliais. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama