Vienos varškės vafliai

Vienos varškės vafliai

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Lengvi, minkšti ir aromatingi vafliai su varške – idealūs pusryčiai arba desertas prie arbatos. Dėl varškės vafliai viduje gaunasi ypač minkšti, o išorėje – auksinės spalvos traški plutelė. Šiuos vaflius mėgs ir suaugusieji, ir vaikai, jie paruošiami paprastai ir greitai. Patiekite juos su uogiene, medumi, kondensuotu pienu arba šviežiomis uogomis – bus tikrai gardu! Norėdami pagerinti skonį, į varškės vaflių tešlą galite įdėti apelsino arba citrinos žievelės - pagal savo skonį.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Varškė
    300 gramų
  • Kiaušiniai
    3 vnt
  • Cukrus
    100 gramų
  • Augalinis aliejus
    100 mililitrų
  • Grietinė
    100 gramų
  • Kvietiniai miltai
    200 gramų
  • Kepimo milteliai
    1 arbatinis šaukštelis
  • Maltas cinamonas
    1 arbatinis šaukštelis
  • Vanilinas
    2 gramai
  • Druska
    1/3 arbatinio šaukštelio
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus. Iš anksto persijokite miltus.
    1. Paruoškite visus ingredientus. Iš anksto persijokite miltus.
  • Į didelį trintuvo dubenį sudėkite varškę, cukrų ir įmuškite kiaušinius.
    2. Į didelį trintuvo dubenį sudėkite varškę, cukrų ir įmuškite kiaušinius.
  • Reklama
  • Įjunkite prietaisą 1 minutę. Rezultatas turėtų būti vienalytė varškės masė.
    3. Įjunkite prietaisą 1 minutę. Rezultatas turėtų būti vienalytė varškės masė.
  • Į šią masę įpilkite miltų, cinamono, druskos, vanilino ir augalinio aliejaus.
    4. Į šią masę įpilkite miltų, cinamono, druskos, vanilino ir augalinio aliejaus.
  • Reklama
  • Paleiskite trintuvą dar 1 minutę.
    5. Paleiskite trintuvą dar 1 minutę.
  • Įberkite kepimo miltelius ir išmaišykite.
    6. Įberkite kepimo miltelius ir išmaišykite.
  • Reklama
  • Vaflinę sutepkite plonu augalinio aliejaus sluoksniu, įkaitinkite. Ant įkaitintų vaflinės plokščių uždėkite 1–2 šaukštus varškės tešlos.
    7. Vaflinę sutepkite plonu augalinio aliejaus sluoksniu, įkaitinkite. Ant įkaitintų vaflinės plokščių uždėkite 1–2 šaukštus varškės tešlos.
  • Uždarykite vaflinės dangtį ir kepkite vaflius 2–3 minutes (arba pagal prietaiso gamintojo rekomendacijas).
    8. Uždarykite vaflinės dangtį ir kepkite vaflius 2–3 minutes (arba pagal prietaiso gamintojo rekomendacijas).
  • Reklama
  • Karštus vaflius nedelsdami sudėkite ant grotelių, kad atvėstų.
    9. Karštus vaflius nedelsdami sudėkite ant grotelių, kad atvėstų.
  • Patiekite iškeptus vaflius su šviežiomis uogomis ir vaisių gabalėliais. Skanaus!
    10. Patiekite iškeptus vaflius su šviežiomis uogomis ir vaisių gabalėliais. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai