Masinis obuolių pyragas

Masinis obuolių pyragas

3.9 (35 įvertinimai)

8 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Masinį obuolių pyragą arba, kaip jis dar vadinamas, „3 puodelių birų pyragą“, paruošti nesunku. Netgi moksleivis gali susidoroti su jo paruošimu. Atkreipkite dėmesį į receptą! Kad pyragas iškeptų ir būtų sultingas, rinkitės sultingus obuolius. Jei norite, į obuolius pagal savo skonį galite įberti cinamono ar kitų kvapiųjų medžiagų. Mano recepte stiklinė yra 200 mililitrų. Pagrindinis šio pyrago privalumas yra tai, kad jums nereikia minkyti tešlos. Jums tereikia sumaišyti sausus ingredientus ir sluoksniais sudėti į formą.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Citrina
    1/2 vnt
  • Obuoliai
    1 kilogramas
  • Pienas
    1 stiklinė
  • Sviestas
    70 gramų
  • Manų kruopos
    1 stiklinė
  • Kvietiniai miltai
    1 stiklinė
  • Cukrus
    1 stiklinė
  • Kepimo milteliai
    1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus obuolių pyragui gaminti reikalingus ingredientus.
    1. Paruoškite visus obuolių pyragui gaminti reikalingus ingredientus.
  • Sausame dubenyje sumaišykite miltus, manų kruopas, cukrų ir kepimo miltelius.
    2. Sausame dubenyje sumaišykite miltus, manų kruopas, cukrų ir kepimo miltelius.
  • Reklama
  • Nulupkite obuolius.
    3. Nulupkite obuolius.
  • Obuolius sutarkuokite, įspauskite sultis ir įtarkuokite citrinos žievelę.
    4. Obuolius sutarkuokite, įspauskite sultis ir įtarkuokite citrinos žievelę.
  • Reklama
  • Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Sausą mišinį vizualiai padalinkite į 4 dalis. Vieną dalį sauso mišinio supilkite į formą ir iš...
    5. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Sausą mišinį vizualiai padalinkite į 4 dalis. Vieną dalį sauso mišinio supilkite į formą ir išlyginkite.
  • Ant viršaus lygiu sluoksniu paskleiskite trečdalį tarkuotų obuolių ir lengvai paspauskite.
    6. Ant viršaus lygiu sluoksniu paskleiskite trečdalį tarkuotų obuolių ir lengvai paspauskite.
  • Reklama
  • Pakartokite sluoksnius dar 2 kartus. Paskutinis sluoksnis yra sausas mišinys.
    7. Pakartokite sluoksnius dar 2 kartus. Paskutinis sluoksnis yra sausas mišinys.
  • Pieną pašildykite, įdėkite minkšto sviesto ir išmaišykite.
    8. Pieną pašildykite, įdėkite minkšto sviesto ir išmaišykite.
  • Reklama
  • Naudodami iešmelį pyrago paviršiuje padarykite daug skylučių.
    9. Naudodami iešmelį pyrago paviršiuje padarykite daug skylučių.
  • Atsargiai supilkite pieną ir sviestą ir palikite porai minučių, kol prasiskverbs į dugną. Kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 4...
    10. Atsargiai supilkite pieną ir sviestą ir palikite porai minučių, kol prasiskverbs į dugną. Kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40-45 minutes.
  • Reklama
  • Išimkite pyragą ir visiškai atvėsinkite formoje.
    11. Išimkite pyragą ir visiškai atvėsinkite formoje.
  • Supjaustykite gabalėliais ir patiekite su arbata ar kava. Gero apetito!
    12. Supjaustykite gabalėliais ir patiekite su arbata ar kava. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3.9/5 (35 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai