Varškės obuolių pyragas
4.5 (2 įvertinimai)
7 Porcijos
50 min.
Apie receptą
Naudodami šį receptą galite iškepti tiesiog nuostabiausio skonio pyragus. Tiek vaikai, tiek suaugusieji įvertins jo skonį. Kepimui geriau naudoti naminę varškę, o obuoliai gali būti pagal jūsų skonį. Gatavą pyragą galima patiekti su arbata, kava ar stikline pieno. Jei norite, ant viršaus taip pat galite pabarstyti cukraus pudra.
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Vaisiai /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Obuoliai2 vnt
-
Sviestas50 gramų
-
Pienas50 mililitrų
-
Vištienos kiaušinis2 vnt
-
Varškė200 gramų
-
Miltai4 šaukštai
-
Cukrus4 šaukštai (3 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, sudėkite obuolius, kurie iš anksto nulupti, supjaustyti griežinėliais. Pabarstykite juos cukrumi (1 valgomasis šaukštas).
-
Reklama
-
3. Kepkite juos ant vidutinės ugnies, kol suminkštės ir perkelkite į kepimo formą.
-
4. Dubenyje sumaišykite kiaušinius, pieną ir 3 valg. šaukštai cukraus.
-
Reklama
-
5. Išmaišykite, išdėliokite varškę ir suberkite miltus.
-
6. Išmaišykite ir supilkite tešlą ant obuolių.
-
Reklama
-
7. Formą nusiųskite į iki 190 laipsnių įkaitintą orkaitę 35-40 minučių.
-
8. Tada atsargiai apverskite kepimo formą ant lėkštės ir išimkite pyragą.
-
Reklama
-
9. Varškės-obuolių pyragą supjaustykite gabalėliais ir patiekite.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama