Paprastas kiaulienos guliašas
3 (14 įvertinimai)
6 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Paprastas, skanus kiaulienos guliašas, puiki idėja šeimos pietums ar vakarienei. Labai paprastai pagaminamas ir pigus patiekalas, kuriam nereikia daug ingredientų. Galite gaminti iš bet kokios kiaulienos dalies, garnyrą galite pasigaminti taip pat koks jums labiau patinka.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiauliena500 gramų
-
Morka1 vnt
-
Svogūnas1 vnt
-
Sultinio kubelis1 vnt
-
Miltai1 šaukštas
-
Pomidorų padažas2 šaukštai
-
Aliejuspagal poreikį
-
Druskapagal skonį
-
Malti pipiraipagal skonį
-
Prieskoniaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Kiaulieną supjaustykite norimo dydžio gabalėliais, svogūną smulkiai supjaustykite, o morką sutarkuokite.
-
Reklama
-
3. Puode, kuriame gaminsite guliašą, pakaitinkite aliejų ir sudėkite mėsą. Įberkite druskos, pipirų, prieskonių ir išmaišykite. Kepinkite kol mėsa šiek tiek apskrus.
-
4. Suberkite svogūnus, pamaišydami pakepkite kol svogūnas taps skaidrus.
-
Reklama
-
5. Sudėkite tarkuotas morkas ir dar šiek tiek pakepkite.
-
6. Į puodą su mėsa supilkite puodelį sultinio, pamaišykite, uždenkite ir troškinkite ant silpnos kaitros apie 30 minučių.
-
Reklama
-
7. Maždaug po pusvalandžio pasemkite iš puodo sultinio ir jame išmaišykite šaukštą miltų. Supilkite atgal į puodą ir gerai išmaišykite, kad neliktų gumuliukų. Porą minučių pavirkite.
-
8. Įdėkite į guliašą porą šaukštų pomidorų padažo, išmaišykite ir dar porą minučių pavirkite. Štai guliašas ir paruoštas.
-
Reklama
-
9. Skanaus!Recepto įvertinimas 3/5 (14 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama