Paprastas kiaulienos guliašas

Paprastas kiaulienos guliašas

3 (14 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Paprastas, skanus kiaulienos guliašas, puiki idėja šeimos pietums ar vakarienei. Labai paprastai pagaminamas ir pigus patiekalas, kuriam nereikia daug ingredientų. Galite gaminti iš bet kokios kiaulienos dalies, garnyrą galite pasigaminti taip pat koks jums labiau patinka.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiauliena
    500 gramų
  • Morka
    1 vnt
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Sultinio kubelis
    1 vnt
  • Miltai
    1 šaukštas
  • Pomidorų padažas
    2 šaukštai
  • Aliejus
    pagal poreikį
  • Druska
    pagal skonį
  • Malti pipirai
    pagal skonį
  • Prieskoniai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Kiaulieną supjaustykite norimo dydžio gabalėliais, svogūną smulkiai supjaustykite, o morką sutarkuokite.
    2. Kiaulieną supjaustykite norimo dydžio gabalėliais, svogūną smulkiai supjaustykite, o morką sutarkuokite.
  • Reklama
  • Puode, kuriame gaminsite guliašą, pakaitinkite aliejų ir sudėkite mėsą. Įberkite druskos, pipirų, prieskonių ir išmaišykite. Kepinkite ko...
    3. Puode, kuriame gaminsite guliašą, pakaitinkite aliejų ir sudėkite mėsą. Įberkite druskos, pipirų, prieskonių ir išmaišykite. Kepinkite kol mėsa šiek tiek apskrus.
  • Suberkite svogūnus, pamaišydami pakepkite kol svogūnas taps skaidrus.
    4. Suberkite svogūnus, pamaišydami pakepkite kol svogūnas taps skaidrus.
  • Reklama
  • Sudėkite tarkuotas morkas ir dar šiek tiek pakepkite.
    5. Sudėkite tarkuotas morkas ir dar šiek tiek pakepkite.
  • Į puodą su mėsa supilkite puodelį sultinio, pamaišykite, uždenkite ir troškinkite ant silpnos kaitros apie 30 minučių.
    6. Į puodą su mėsa supilkite puodelį sultinio, pamaišykite, uždenkite ir troškinkite ant silpnos kaitros apie 30 minučių.
  • Reklama
  • Maždaug po pusvalandžio pasemkite iš puodo sultinio ir jame išmaišykite šaukštą miltų. Supilkite atgal į puodą ir gerai išmaišykite, kad ...
    7. Maždaug po pusvalandžio pasemkite iš puodo sultinio ir jame išmaišykite šaukštą miltų. Supilkite atgal į puodą ir gerai išmaišykite, kad neliktų gumuliukų. Porą minučių pavirkite.
  • Įdėkite į guliašą porą šaukštų pomidorų padažo, išmaišykite ir dar porą minučių pavirkite. Štai guliašas ir paruoštas.
    8. Įdėkite į guliašą porą šaukštų pomidorų padažo, išmaišykite ir dar porą minučių pavirkite. Štai guliašas ir paruoštas.
  • Reklama
  • Skanaus!
    9. Skanaus!
    Recepto įvertinimas 3/5 (14 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai