Vienos vafliai

Vienos vafliai

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
20 min.

Apie receptą

Pusryčiams skanūs, minkšti ir aromatingi vafliai, kurie patiks ne tik besilaikantiems dietos, bet ir vaikams. Vaflius kepsime elektrinėje vaflinėje. Vafliams gaminti naudojau viso grūdo miltus, kuriuos galima pakeisti avižiniais, ryžių ar kitais jums prieinamais miltais. Į tešlą įdėjau tik šiek tiek Stevia saldiklio, kurį galite praleisti arba dėti ką tik naudojate.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Varškė
    150 gramų
  • Graikiškas jogurtas
    50 gramų
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Saldiklis
    pagal skonį (neprivaloma)
  • Pilno grūdo miltai
    60 gramų
  • Kepimo milteliai
    1 arbatinis šaukštelis
  • Augalinis aliejus
    1 arbatinis šaukštelis (vaflinės patepimui)
  • Vanilinas
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite reikiamus ingredientus.
    1. Paruoškite reikiamus ingredientus.
  • Varškę sudėkite į tinkamą dubenį, pasūdykite ir šiek tiek sutrinkite. Jei norite, galite sutrinti.
    2. Varškę sudėkite į tinkamą dubenį, pasūdykite ir šiek tiek sutrinkite. Jei norite, galite sutrinti.
  • Reklama
  • Įmuškite kiaušinius, įpilkite saldiklio ir vanilino. Sumaišykite ingredientus.
    3. Įmuškite kiaušinius, įpilkite saldiklio ir vanilino. Sumaišykite ingredientus.
  • Į kiaušinių-varškės mišinį įdėkite nesaldinto jogurto. Jogurtą galima pakeisti neriebia grietine.
    4. Į kiaušinių-varškės mišinį įdėkite nesaldinto jogurto. Jogurtą galima pakeisti neriebia grietine.
  • Reklama
  • Suberkite pilno grūdo kvietinius miltus ir kepimo miltelius. Išmaišykite tešlą.
    5. Suberkite pilno grūdo kvietinius miltus ir kepimo miltelius. Išmaišykite tešlą.
  • Įkaitinkite vaflinę ir sutepkite ją augaliniu aliejumi. Dėti tešlą ir kepti apie 3-4 minutes.
    6. Įkaitinkite vaflinę ir sutepkite ją augaliniu aliejumi. Dėti tešlą ir kepti apie 3-4 minutes.
  • Reklama
  • Iškepusius vaflius perkelkite į lėkštę ir kepkite kitą partiją.
    7. Iškepusius vaflius perkelkite į lėkštę ir kepkite kitą partiją.
  • Vafliai yra paruošti! Patiekite juos su medumi, jogurtu ir uogomis. Gero apetito!
    8. Vafliai yra paruošti! Patiekite juos su medumi, jogurtu ir uogomis. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai