Vienos pyragas su uogiene
4.8 (5 įvertinimai)
								6  Porcijos
						
								1 val.
						Apie receptą
Skanus saldus pyragas iš trapios tešlos bus puikus priedas prie arbatos. Įdarui galite naudoti bet kokią uogienę, jei tik ji tiršta. Iškepęs pyragas turi visiškai atvėsti, kad jį būtų galima supjaustyti į gabalus. Atvėsusi uogienė sutirštės ir neištekės.
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
				Receptai pagal ingredientus: 
					# MiltaiReklama
- 
                                                    Reikalingi ingredientai:
- 
													Kiaušiniai2 vnt
- 
													Cukrus100 gramų
- 
													Sviestas200 gramų
- 
													Kvietiniai miltai320 gramų
- 
													Soda1/4 arbatinio šaukštelio
- 
													Uogienė350 gramų (tiršta)
Reklama
									Gaminimo eiga
- 
                                                     1. Paruoškite reikiamus ingredientus. Miltus persijokite per sietelį, kad prisotintumėte deguonies. Iš anksto išimkite sviestą iš šaldytuvo, kad jis taptų minkštas. 1. Paruoškite reikiamus ingredientus. Miltus persijokite per sietelį, kad prisotintumėte deguonies. Iš anksto išimkite sviestą iš šaldytuvo, kad jis taptų minkštas.
- 
                                                     2. Minkštą sviestą supjaustykite į dubenį ir suberkite cukrų. Sutrinkite sviestą ir cukrų. 2. Minkštą sviestą supjaustykite į dubenį ir suberkite cukrų. Sutrinkite sviestą ir cukrų.
- 
Reklama
- 
                                                     3. Įmuškite kiaušinius. 3. Įmuškite kiaušinius.
- 
                                                     4. Palaipsniui įmaišykite miltus ir sodą ir minkykite tešlą. Nepilkite visko iš karto. 4. Palaipsniui įmaišykite miltus ir sodą ir minkykite tešlą. Nepilkite visko iš karto.
- 
Reklama
- 
                                                     5. Miltų gali prireikti šiek tiek daugiau ar mažiau, priklausomai nuo jų kokybės. Paruošta tešla bus minkšta, švelni ir nelips prie rankų. 5. Miltų gali prireikti šiek tiek daugiau ar mažiau, priklausomai nuo jų kokybės. Paruošta tešla bus minkšta, švelni ir nelips prie rankų.
- 
                                                     6. Padalinkite tešlą į dvi nelygias dalis. Mažesnę dalį dėkite į šaldiklį, kad sustingtų. Didžiąją dalį dėkite į kepimo indą ir paskleiskite per visą dugną, suformuodami nedidelius šonus. 6. Padalinkite tešlą į dvi nelygias dalis. Mažesnę dalį dėkite į šaldiklį, kad sustingtų. Didžiąją dalį dėkite į kepimo indą ir paskleiskite per visą dugną, suformuodami nedidelius šonus.
- 
Reklama
- 
                                                     7. Bet kokią tirštą uogienę paskleiskite lygiu sluoksniu. Aš naudojau abrikosų uogienę. 7. Bet kokią tirštą uogienę paskleiskite lygiu sluoksniu. Aš naudojau abrikosų uogienę.
- 
                                                     8. Sušalusia tešla sutarkuokite per visą pyrago paviršių. Pašaukite į orkaitę ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 25-30 minučių. 8. Sušalusia tešla sutarkuokite per visą pyrago paviršių. Pašaukite į orkaitę ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 25-30 minučių.
- 
Reklama
- 
                                                     9. Pyragas bus aukso rudos spalvos. Išimkite iš orkaitės ir atvėsinkite. 9. Pyragas bus aukso rudos spalvos. Išimkite iš orkaitės ir atvėsinkite.
- 
                                                     10. Atvėsusį pyragą supjaustykite gabalėliais ir skanaukite.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.8/5 (5 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą! 10. Atvėsusį pyragą supjaustykite gabalėliais ir skanaukite.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.8/5 (5 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
- 
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
- 
Reklama
 
				


















