Bananų ir varškės pyragas
3.7 (9 įvertinimai)
6 Porcijos
3 val.
Apie receptą
Kažkada, maždaug prieš septynerius metus, pirmą kartą išbandžiau varškės pyragą. Tada jis mane nustebino savo skoniu ir aš norėjau sužinoti tokio skanaus ir subtilaus deserto paslaptį. Dabar aš pati pradėjau išsamiai suprasti tokius patiekalus ir gaminti juos namuose. Todėl būtinai papasakosiu, kaip pasigaminti bananinį varškės pyragą. Man jis lenkia restoraninius, nes visa šeima valgo šviežią ir žinome, kad jame nėra jokių konservantų, kad ilgiau išsilaikytų.
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktai /
# Miltai /
# VaisiaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Sviestas250 gramų
-
Miltai300 gramų
-
Riebi varškė400 gramų
-
Grietinė100 gramų
-
Kiaušinis3 vnt
-
Bananai2 vnt
-
Cukrus1 stiklinė
-
Kakava4 šaukštai
-
Medus1 šaukštas
-
Vanilinaspagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Sviestą suminkštinkite ir sutrinkite su puse cukraus.
-
2. Kitame dubenyje sumaišykite miltus ir kakavą.
-
Reklama
-
3. Miltų mišinį ir sviesto mišinį sumaišykite, kol neliks didelių gabalėlių.
-
4. Išplakame kiaušinius ir likusį cukrų. Sumaišykite juos su varškės ir bananų gabalėliais. Įpilkite medaus ir grietinės. Mišinį plakite trintuvu iki vientisos masės arba naudokite šakutę.
-
Reklama
-
5. Kepimo formą ištepkite trupučiu sviesto. Ant dugno sudėkite pusę miltų mišinio. Tada bananų mišinį ir likusius miltus ant viršaus.
-
6. Varškės pyragą kepkite iki 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 45 minutes.
-
Reklama
-
7. Pyragą atvėsinkite ir padėkite į šaldytuvą. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 3.7/5 (9 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama