Vienos kotletai iš vištienos

Vienos kotletai iš vištienos

5 (1 įvertinimai)

5 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Vienos kotletų ypatumas yra tas, kad mėsa ne sumalama per mėsmalę, o susmulkinama į gabalėlius. Ir tada marinuojama keletą valandų. Tai leidžia jums pasigaminti nuostabiai skanius kotletus. Vienos kotletai turi būti minkšti ir sultingi. Pabarstykite juos šviežiomis žolelėmis, paruoškite daržovių salotas ir drąsiai patiekite. Gero apetito!

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bulvių krakmolas
    2 šaukštai
  • Vištienos filė
    400 gramų
  • Majonezas
    100 gramų
  • Rafinuotas saulėgrąžų aliejus
    5 šaukštai
  • Chmeli
    suneli
  • Druska
    pagal skonį
  • Česnakai
    1 skiltelė
  • Kiaušinis
    1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
  • Vištienos filė supjaustykite mažais gabalėliais.
    2. Vištienos filė supjaustykite mažais gabalėliais.
  • Reklama
  • Česnaką smulkiai sutarkuokite arba išspauskite per spaudą.
    3. Česnaką smulkiai sutarkuokite arba išspauskite per spaudą.
  • Dubenyje sumaišykite vištienos filė, majonezą, krakmolą, kiaušinį, česnaką, druską, prieskonius ir gerai išmaišykite.
    4. Dubenyje sumaišykite vištienos filė, majonezą, krakmolą, kiaušinį, česnaką, druską, prieskonius ir gerai išmaišykite.
  • Reklama
  • Mėsą uždenkite dangčiu ir padėkite marinuotis į šaldytuvą bent 2-3 valandoms. Idealiu atveju pasiruoškite iš vakaro ir palikite per naktį...
    5. Mėsą uždenkite dangčiu ir padėkite marinuotis į šaldytuvą bent 2-3 valandoms. Idealiu atveju pasiruoškite iš vakaro ir palikite per naktį šaldytuve.
  • Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Šaukštu paskleiskite mėsą, formuodami kotletus. Apkepkite iš abiejų pusių.
    6. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Šaukštu paskleiskite mėsą, formuodami kotletus. Apkepkite iš abiejų pusių.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai