Vengriškas obuolių pyragas

Vengriškas obuolių pyragas

5 (1 įvertinimai)

8 Porcijos
55 min.

Apie receptą

Tai ne klaida – tai tikrai ne Vienos, o vengriškas obuolių pyragas. Laimei, Austrijos-Vengrijos laikais tautų kulinarinės tradicijos susimaišė, o Vienos pyragas įgavo vengriškų bruožų. Paskutiniam „Apple Spas“ labai norėjau iškepti ką nors ypatingo, o ne pabodusį Vienos obuolių pyragą. Visai atsitiktinai paieškos sistema prie Vienos obuolių pyrago man davė vengrišką. Išstudijavau receptą, gaminau – gavosi labai gerai. Plius vienas variantas, kaip naudoti obuolius naminiam kepimui. Tikiuosi, kad receptas jums patiks ir bus naudingas.

Receptai pagal ingredientus: # Vaisiai / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Obuoliai
    7 vnt
  • Sviestas
    120 gramų
  • Manų kruopos
    160 gramų
  • Maltas cinamonas
    1/2 arbatinio šaukštelio
  • Kvietiniai miltai
    130 gramų
  • Cukrus
    180 gramų
  • Kepimo milteliai
    7 gramai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pirmiausia sumaišykite visus birius ingredientus – miltus, manų kruopas, cukrų, kepimo miltelius ir cinamoną.
    1. Pirmiausia sumaišykite visus birius ingredientus – miltus, manų kruopas, cukrų, kepimo miltelius ir cinamoną.
  • Obuolius nuplaukite, nulupkite ir sutarkuokite stambia tarka.
    2. Obuolius nuplaukite, nulupkite ir sutarkuokite stambia tarka.
  • Reklama
  • Paimkite kepimo formą, išklokite ją kepimo popieriumi ir gausiai ištepkite sviestu.
    3. Paimkite kepimo formą, išklokite ją kepimo popieriumi ir gausiai ištepkite sviestu.
  • Pirmiausia užpilkite ploną sauso mišinio sluoksnį. Išlyginkime.
    4. Pirmiausia užpilkite ploną sauso mišinio sluoksnį. Išlyginkime.
  • Reklama
  • Dabar išklokite maždaug tokio paties storio tarkuotų obuolių sluoksnį.
    5. Dabar išklokite maždaug tokio paties storio tarkuotų obuolių sluoksnį.
  • Kitas žingsnis yra paprastas: išdėliokite sluoksnius po vieną, o sausas sluoksnis turi likti viršuje. Viršų viską apibarstykite tarkuotu ...
    6. Kitas žingsnis yra paprastas: išdėliokite sluoksnius po vieną, o sausas sluoksnis turi likti viršuje. Viršų viską apibarstykite tarkuotu sviestu.
  • Reklama
  • Kepkite 45 minutes 180 laipsnių temperatūroje iki auksinės rudos spalvos. Skanaus!
    7. Kepkite 45 minutes 180 laipsnių temperatūroje iki auksinės rudos spalvos. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai