Vegetariška sriuba su perlinėmis kruopomis

Vegetariška sriuba su perlinėmis kruopomis

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Vegetariška sriuba su agurkais ir perlinėmis kruopomis – soti skani sriuba. Ją gerai virti vasarą arba pasninko metu. Šią sriubą galima virti su grybais arba be jų. Sriubos pagrindas bus kepimas aliejuje. Vegetariško marinato su miežiais receptas skirtas 3 litrams vandens. Ją galima virti mėsos arba vištienos sultinyje. Perlines kruopas galima mirkyti iš vakaro, tada skrudinti nereikia. Ši sriuba yra maloni su nedideliu rūgštumu, todėl gamindami patikrinkite, ar sriuboje yra pakankamai sūrymo. Sėkmės ir gero apetito!

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bulvės
    500 gramų
  • Marinuoti agurkai
    300 gramų
  • Perlinės kruopos
    100 gramų
  • Morkos
    150 gramų
  • Svogūnai
    150 gramų
  • Aliejus
    pagal skonį
  • Druska, pipirai
    pagal skonį
  • Žalumynai
    1 ryšulėlis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Miežius pakepinkite karštoje keptuvėje 5 minutes.
    1. Miežius pakepinkite karštoje keptuvėje 5 minutes.
  • Iškepusius miežius nuplaukite ir virkite 30 min.
    2. Iškepusius miežius nuplaukite ir virkite 30 min.
  • Reklama
  • Kol perlinės kruopos verda, supjaustykite bulves.
    3. Kol perlinės kruopos verda, supjaustykite bulves.
  • Svogūną supjaustyti pusžiedžiais.
    4. Svogūną supjaustyti pusžiedžiais.
  • Reklama
  • Morkas supjaustykite juostelėmis.
    5. Morkas supjaustykite juostelėmis.
  • Supjaustykite agurkus ir dėkite į puodą kartu su bulvėmis.
    6. Supjaustykite agurkus ir dėkite į puodą kartu su bulvėmis.
  • Reklama
  • Pakepinkite svogūną iki skaidrumo, sudėkite morkas. Kepkite 5-7 minutes.
    7. Pakepinkite svogūną iki skaidrumo, sudėkite morkas. Kepkite 5-7 minutes.
  • Sudėkite pakepintas daržoves į puodą.
    8. Sudėkite pakepintas daržoves į puodą.
  • Reklama
  • Suberkite prieskonius ir, jei reikia, užpilkite sūrymu, virkite dar dešimt minučių.
    9. Suberkite prieskonius ir, jei reikia, užpilkite sūrymu, virkite dar dešimt minučių.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai