Veganiški barščiai

Veganiški barščiai

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
9 val.

Apie receptą

Visiems barščiai asocijuojasi su sočiu sultiniu, mėsos gabalėliais ir sočiu skoniu. Bet ką daryti, jei pažvelgtumėte į šią sriubą iš kitos pusės ir pabandytumėte padaryti ją vegetarišką? Tačiau pašalinus mėsą reikia naujo pagrindo, o puikiai tinka augaliniai baltymai. Taigi įdėjau pupelių. Visi produktai yra prieinami, patiekalą galima gaminti bet kuriuo metų laiku. Pažiūrėkite, kaip pasigaminti veganiškų barščių. Sudėtyje yra tik daržovių ir prieskonių.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bulvės
    3 vnt
  • Baltasis kopūstas
    0.5 vnt
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Runkeliai
    2 vnt
  • Salierai
    1 vnt (stiebas)
  • Morkos
    1 vnt
  • Pomidoras
    2 vnt
  • Česnakai
    2~3 skiltelės
  • Pupelės
    1 Taurė
  • Vanduo
    2,5~3 Litrai
  • Druska
    pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Lauro lapas
    2 vnt
  • Pipirų žirneliai
    4~6 vnt
  • Sviestas
    1 šaukštas
  • Actas
    1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Vakare pupeles pamirkykite vandenyje. Palikite per naktį. Tada nupilkite vandenį ir suberkite pupeles į puodą su 2,5 l vandens. Leiskite ...
    1. Vakare pupeles pamirkykite vandenyje. Palikite per naktį. Tada nupilkite vandenį ir suberkite pupeles į puodą su 2,5 l vandens. Leiskite virti 20 minučių ant vidutinės ugnies.
  • Tada į sultinį suberkite kubeliais pjaustytas bulves ir susmulkintus kopūstus. Taip pat suberkite pipirų žirnelius, lauro lapą ir druską.
    2. Tada į sultinį suberkite kubeliais pjaustytas bulves ir susmulkintus kopūstus. Taip pat suberkite pipirų žirnelius, lauro lapą ir druską.
  • Reklama
  • Keptuvėje įkaitiname aliejų. Jame 5 minutes pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną. Tada į jį suberkite tarkuotas morkas ir pjaustytus ...
    3. Keptuvėje įkaitiname aliejų. Jame 5 minutes pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną. Tada į jį suberkite tarkuotas morkas ir pjaustytus salierus. Kepkite daržoves, retkarčiais pamaišydami, 4 minutes. Iškepus sudėkite į puodą.
  • Dabar į keptuvę sudėkite smulkiai pjaustytus pomidorus, tarkuotus nuluptus burokėlius ir per spaudą perspaustą česnaką. Įberkite druskos ...
    4. Dabar į keptuvę sudėkite smulkiai pjaustytus pomidorus, tarkuotus nuluptus burokėlius ir per spaudą perspaustą česnaką. Įberkite druskos ir pipirų pagal skonį. Kepkite, maišydami, 6 minutes.
  • Reklama
  • Perkelkite daržoves iš keptuvės į sriubą. Virkite dar porą minučių.
    5. Perkelkite daržoves iš keptuvės į sriubą. Virkite dar porą minučių.
  • Baigtus barščius pasūdykite ir pipiruokite pagal skonį. Į porcijas įdėkite žalumynų ir veganiškos grietinės. Gero apetito!
    6. Baigtus barščius pasūdykite ir pipiruokite pagal skonį. Į porcijas įdėkite žalumynų ir veganiškos grietinės. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai