Varšuvos varškės pyragas

Varšuvos varškės pyragas

5 (2 įvertinimai)

3 Porcijos
50 min.

Apie receptą

Varšuvos varškės pyragas – beprotiškai skanus kepinys, kuris jūsų arbatos gėrimą pavers ypatingu. Skonis labai subalansuotas ir švelnus, patiks visiems, patikėkite! Varšuvos varškės pyragą gaminti paprasta ir lengva. Ypatingas akcentas yra dvisluoksniškumas – varškės pyrago apačia bus su kakava, o viršuje – baltas sluoksnis. Tokį sūrio pyragą galima patiekti ne tik su grietine, bet ir su saldžia uogiene ar sirupu. Rinkitės kokybišką varškę ir kitus ingredientus, taip būsite tikri dėl puikaus rezultato.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Varškė
    600 gramų
  • Kiaušiniai
    1 vnt
  • Kakavos milteliai
    1 valgomasis šaukštas
  • Grietinė
    2 šaukštai
  • Sviestas
    80 gramų
  • Manų kruopos arba miltai
    2 šaukštai
  • Cukrus
    1~2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Perkelkite varškę į gilų indą. Jei varškė naminė, stambiagrūdė, pertrinkite per smulkų sietelį.
    2. Perkelkite varškę į gilų indą. Jei varškė naminė, stambiagrūdė, pertrinkite per smulkų sietelį.
  • Reklama
  • Į varškę įmuškite kiaušinį ir porciją grietinės.
    3. Į varškę įmuškite kiaušinį ir porciją grietinės.
  • Tada į varškę suberkite granuliuotą cukrų, manų kruopas ir žiupsnelį druskos.
    4. Tada į varškę suberkite granuliuotą cukrų, manų kruopas ir žiupsnelį druskos.
  • Reklama
  • Ištirpinkite sviestą ir supilkite į varškę, tada viską gerai išmaišykite.
    5. Ištirpinkite sviestą ir supilkite į varškę, tada viską gerai išmaišykite.
  • Tešlą padalinkite į dvi dalis, į vieną dalį suberkite kakavos miltelius ir gerai išmaišykite.
    6. Tešlą padalinkite į dvi dalis, į vieną dalį suberkite kakavos miltelius ir gerai išmaišykite.
  • Reklama
  • Orkaitės formą ištepkite sviestu, išdėliokite šokoladinį varškės masės sluoksnį.
    7. Orkaitės formą ištepkite sviestu, išdėliokite šokoladinį varškės masės sluoksnį.
  • Ant viršaus uždėkite likusią varškės dalį – baltą sluoksnį. Sūrio pyragą kepkite 180 laipsnių orkaitėje 25-30 minučių.
    8. Ant viršaus uždėkite likusią varškės dalį – baltą sluoksnį. Sūrio pyragą kepkite 180 laipsnių orkaitėje 25-30 minučių.
  • Reklama
  • Skanaus!
    9. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Deimantė Lu
Autorius: Deimantė Lu

Deimantė yra „gaminimas.lt“ komandos narė, kurios sritis – saldumynai, kepiniai ir modernūs patiekalai. Ji nuolat eksperimentuoja virtuvėje, ieškodama naujų skonių derinių ir tobulų receptų. Deimantė turi ilgametę maisto tinklaraščio rašymo patirtį, puikiai išmano ingredientų mokslą ir dalinasi savo žiniomis, kad kiekvienas pyragas ar sausainis pavyktų nepriekaištingai. Jos receptai yra tikslūs, aiškūs ir kviečia mėgautis kūryba virtuvėje Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai