Varšuvos varškės pyragas
5 (2 įvertinimai)
3 Porcijos
50 min.
Apie receptą
Varšuvos varškės pyragas – beprotiškai skanus kepinys, kuris jūsų arbatos gėrimą pavers ypatingu. Skonis labai subalansuotas ir švelnus, patiks visiems, patikėkite! Varšuvos varškės pyragą gaminti paprasta ir lengva. Ypatingas akcentas yra dvisluoksniškumas – varškės pyrago apačia bus su kakava, o viršuje – baltas sluoksnis. Tokį sūrio pyragą galima patiekti ne tik su grietine, bet ir su saldžia uogiene ar sirupu. Rinkitės kokybišką varškę ir kitus ingredientus, taip būsite tikri dėl puikaus rezultato.
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Varškė600 gramų
-
Kiaušiniai1 vnt
-
Kakavos milteliai1 valgomasis šaukštas
-
Grietinė2 šaukštai
-
Sviestas80 gramų
-
Manų kruopos arba miltai2 šaukštai
-
Cukrus1~2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Perkelkite varškę į gilų indą. Jei varškė naminė, stambiagrūdė, pertrinkite per smulkų sietelį.
-
Reklama
-
3. Į varškę įmuškite kiaušinį ir porciją grietinės.
-
4. Tada į varškę suberkite granuliuotą cukrų, manų kruopas ir žiupsnelį druskos.
-
Reklama
-
5. Ištirpinkite sviestą ir supilkite į varškę, tada viską gerai išmaišykite.
-
6. Tešlą padalinkite į dvi dalis, į vieną dalį suberkite kakavos miltelius ir gerai išmaišykite.
-
Reklama
-
7. Orkaitės formą ištepkite sviestu, išdėliokite šokoladinį varškės masės sluoksnį.
-
8. Ant viršaus uždėkite likusią varškės dalį – baltą sluoksnį. Sūrio pyragą kepkite 180 laipsnių orkaitėje 25-30 minučių.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama