Varškėtukai

Varškėtukai

4.1 (22 įvertinimai)

3 Porcijos
15 min.

Apie receptą

Varškėtukus galima nesunkiai paruošti pusryčiams, receptas paprastas. Jie yra švelnūs, skanūs ir gana sotūs. Varškėtukus galite patiekti vienus arba su uogiene ar grietine. Norėdami paruošti tokį skanų patiekalą, geriau naudoti naminę varškę. Miltai turi būti aukščiausios rūšies. Varškėtukams gali būti suteikta bet kokia forma. Nerekomenduojama jų virti ilgiau nei 2 minutes, nes tokiu atveju jie gali subyrėti.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Varškė
    250 gramų
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Cukrus
    1,5~2 šaukštai
  • Manų kruopos
    2 šaukštai
  • Miltai
    2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite savo ingredientus.
    1. Paruoškite savo ingredientus.
  • Į dubenį sudėkite varškę. Įmuškite kiaušinį.
    2. Į dubenį sudėkite varškę. Įmuškite kiaušinį.
  • Reklama
  • Įpilkite cukraus.
    3. Įpilkite cukraus.
  • Suberkite manų kruopas ir miltus.
    4. Suberkite manų kruopas ir miltus.
  • Reklama
  • Viską gerai išmaišyti.
    5. Viską gerai išmaišyti.
  • Drėgnomis rankomis suformuokite varškėtukus. Naudodami šakutę, padarykite raštą viršuje.
    6. Drėgnomis rankomis suformuokite varškėtukus. Naudodami šakutę, padarykite raštą viršuje.
  • Reklama
  • Virkite juos dalimis 2 minutes.
    7. Virkite juos dalimis 2 minutes.
  • Varškėtukai paruošti! Gero apetito!
    8. Varškėtukai paruošti! Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.1/5 (22 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai