Varškėtukai
4.1 (22 įvertinimai)
3 Porcijos
15 min.
Apie receptą
Varškėtukus galima nesunkiai paruošti pusryčiams, receptas paprastas. Jie yra švelnūs, skanūs ir gana sotūs. Varškėtukus galite patiekti vienus arba su uogiene ar grietine. Norėdami paruošti tokį skanų patiekalą, geriau naudoti naminę varškę. Miltai turi būti aukščiausios rūšies. Varškėtukams gali būti suteikta bet kokia forma. Nerekomenduojama jų virti ilgiau nei 2 minutes, nes tokiu atveju jie gali subyrėti.
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktai /
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Varškė250 gramų
-
Kiaušinis1 vnt
-
Cukrus1,5~2 šaukštai
-
Manų kruopos2 šaukštai
-
Miltai2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite savo ingredientus.
-
2. Į dubenį sudėkite varškę. Įmuškite kiaušinį.
-
Reklama
-
3. Įpilkite cukraus.
-
4. Suberkite manų kruopas ir miltus.
-
Reklama
-
5. Viską gerai išmaišyti.
-
6. Drėgnomis rankomis suformuokite varškėtukus. Naudodami šakutę, padarykite raštą viršuje.
-
Reklama
-
7. Virkite juos dalimis 2 minutes.
-
8. Varškėtukai paruošti! Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.1/5 (22 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama