Varškės užkepėlė su pienu

Varškės užkepėlė su pienu

5 (2 įvertinimai)

5 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Varškės apkepą mėgsta visi: ir suaugusieji, ir vaikai! Nenuostabu, nes šis naminis pyragas turi tokį skanų aromatą, kad tiesiog neįmanoma neparagauti bent gabalėlio! Mama man vėl viešėdama davė idėją, kaip pasigaminti varškės apkepą su pienu.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaušiniai
    3 vnt
  • Cukrus
    150 gramų
  • Varškė
    600 gramų
  • Pienas
    150 mililitrų
  • Krakmolas
    50 gramų
  • Vanilinis cukrus
    1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Atskirkite baltymus nuo trynių. Baltymus išplakite su 75 gramais cukraus iki putų.
    1. Atskirkite baltymus nuo trynių. Baltymus išplakite su 75 gramais cukraus iki putų.
  • Lygiai taip pat išplakti trynius su likusiu cukrumi.
    2. Lygiai taip pat išplakti trynius su likusiu cukrumi.
  • Reklama
  • Varškę sumaišykite su pienu, vaniliniu cukrumi ir krakmolu.
    3. Varškę sumaišykite su pienu, vaniliniu cukrumi ir krakmolu.
  • Į varškės masę galite dėti bet kokį įdarą. Pavyzdžiui: džiovinti vaisiai, sėklos ar uogos.
    4. Į varškės masę galite dėti bet kokį įdarą. Pavyzdžiui: džiovinti vaisiai, sėklos ar uogos.
  • Reklama
  • Dabar sudėkite išplaktus baltymus ir trynius. Išmaišykite.
    5. Dabar sudėkite išplaktus baltymus ir trynius. Išmaišykite.
  • Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir sudėkite į ją varškės mišinį.
    6. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir sudėkite į ją varškės mišinį.
  • Reklama
  • Kepkite apkepą orkaitėje 1 valandą. Temperatūra turėtų būti apie 180 laipsnių.
    7. Kepkite apkepą orkaitėje 1 valandą. Temperatūra turėtų būti apie 180 laipsnių.
  • Patiekite apkepą su uogiene. Gero apetito!
    8. Patiekite apkepą su uogiene. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai