Varškės užkepėlė su pienu
5 (2 įvertinimai)
5 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Varškės apkepą mėgsta visi: ir suaugusieji, ir vaikai! Nenuostabu, nes šis naminis pyragas turi tokį skanų aromatą, kad tiesiog neįmanoma neparagauti bent gabalėlio! Mama man vėl viešėdama davė idėją, kaip pasigaminti varškės apkepą su pienu.
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiaušiniai3 vnt
-
Cukrus150 gramų
-
Varškė600 gramų
-
Pienas150 mililitrų
-
Krakmolas50 gramų
-
Vanilinis cukrus1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Atskirkite baltymus nuo trynių. Baltymus išplakite su 75 gramais cukraus iki putų. -
2. Lygiai taip pat išplakti trynius su likusiu cukrumi. -
Reklama
-
3. Varškę sumaišykite su pienu, vaniliniu cukrumi ir krakmolu. -
4. Į varškės masę galite dėti bet kokį įdarą. Pavyzdžiui: džiovinti vaisiai, sėklos ar uogos. -
Reklama
-
5. Dabar sudėkite išplaktus baltymus ir trynius. Išmaišykite. -
6. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir sudėkite į ją varškės mišinį. -
Reklama
-
7. Kepkite apkepą orkaitėje 1 valandą. Temperatūra turėtų būti apie 180 laipsnių. -
8. Patiekite apkepą su uogiene. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą! -
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama



















