Varškės užkepėlė su pienu

Varškės užkepėlė su pienu

5 (2 įvertinimai)

5 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Varškės apkepą mėgsta visi: ir suaugusieji, ir vaikai! Nenuostabu, nes šis naminis pyragas turi tokį skanų aromatą, kad tiesiog neįmanoma neparagauti bent gabalėlio! Mama man vėl viešėdama davė idėją, kaip pasigaminti varškės apkepą su pienu.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaušiniai
    3 vnt
  • Cukrus
    150 gramų
  • Varškė
    600 gramų
  • Pienas
    150 mililitrų
  • Krakmolas
    50 gramų
  • Vanilinis cukrus
    1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Atskirkite baltymus nuo trynių. Baltymus išplakite su 75 gramais cukraus iki putų.
    1. Atskirkite baltymus nuo trynių. Baltymus išplakite su 75 gramais cukraus iki putų.
  • Lygiai taip pat išplakti trynius su likusiu cukrumi.
    2. Lygiai taip pat išplakti trynius su likusiu cukrumi.
  • Reklama
  • Varškę sumaišykite su pienu, vaniliniu cukrumi ir krakmolu.
    3. Varškę sumaišykite su pienu, vaniliniu cukrumi ir krakmolu.
  • Į varškės masę galite dėti bet kokį įdarą. Pavyzdžiui: džiovinti vaisiai, sėklos ar uogos.
    4. Į varškės masę galite dėti bet kokį įdarą. Pavyzdžiui: džiovinti vaisiai, sėklos ar uogos.
  • Reklama
  • Dabar sudėkite išplaktus baltymus ir trynius. Išmaišykite.
    5. Dabar sudėkite išplaktus baltymus ir trynius. Išmaišykite.
  • Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir sudėkite į ją varškės mišinį.
    6. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir sudėkite į ją varškės mišinį.
  • Reklama
  • Kepkite apkepą orkaitėje 1 valandą. Temperatūra turėtų būti apie 180 laipsnių.
    7. Kepkite apkepą orkaitėje 1 valandą. Temperatūra turėtų būti apie 180 laipsnių.
  • Patiekite apkepą su uogiene. Gero apetito!
    8. Patiekite apkepą su uogiene. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Deimantė Lu
Autorius: Deimantė Lu

Deimantė yra „gaminimas.lt“ komandos narė, kurios sritis – saldumynai, kepiniai ir modernūs patiekalai. Ji nuolat eksperimentuoja virtuvėje, ieškodama naujų skonių derinių ir tobulų receptų. Deimantė turi ilgametę maisto tinklaraščio rašymo patirtį, puikiai išmano ingredientų mokslą ir dalinasi savo žiniomis, kad kiekvienas pyragas ar sausainis pavyktų nepriekaištingai. Jos receptai yra tikslūs, aiškūs ir kviečia mėgautis kūryba virtuvėje Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai