Varškės užkepėlė su migdolų miltais

Varškės užkepėlė su migdolų miltais

4 (2 įvertinimai)

5-7 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Labai skanus ir švelnus varškės apkepas su migdolų miltais patiks ir vaikams, ir suaugusiems! Tiesiogine to žodžio prasme tirpsta burnoje! Neįtikėtinai skanus ir švelnus apkepas su maloniu riešutų skoniu ir aromatu. Šis apkepas tinka tiems, kurie laikosi sveikos mitybos arba mažai angliavandenių. Jei migdolų miltų neturite, riešutus galite sumalti kavamale arba malūnėlyje. Rinkitės kokybišką, natūralų saldiklį arba naudokite kitą natūralų saldiklį, pavyzdžiui, agavų ar topinambų sirupą. Į apkepą galite įdėti džiovintų vaisių, šviežių uogų ar vaisių, taip pat bet kokių kvapiųjų medžiagų pagal skonį. Kad apkepas būtų skanus, purus ir gerai išlaikytų formą, naudokite sausą varškę. Kad tekstūra būtų lygesnė, masę galite pertrinti blenderiu.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Varškės
    500 gramų (liesa)
  • Migdolų miltai
    2 šaukštai
  • Kiaušiniai
    3 vnt
  • Saldiklis
    pagal skonį
  • Lydytas sviestas
    2 arbatiniai šaukšteliai
  • Kokoso drožlės
    20 gramų (nebūtina)
  • Kepimo milteliai
    1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus apkepui reikalingus ingredientus. Varškę naudojau 5 % riebumo.
    1. Paruoškite visus apkepui reikalingus ingredientus. Varškę naudojau 5 % riebumo.
  • Į tinkamą dubenį suberkite varškę, įpilkite saldiklio.
    2. Į tinkamą dubenį suberkite varškę, įpilkite saldiklio.
  • Reklama
  • Įmuškite kiaušinius ir išmaišykite, kad ingredientai susimaišytų.
    3. Įmuškite kiaušinius ir išmaišykite, kad ingredientai susimaišytų.
  • Suberkite migdolų miltus, kepimo miltelius. Jei norite, išmaišykite šakute arba blenderiu.
    4. Suberkite migdolų miltus, kepimo miltelius. Jei norite, išmaišykite šakute arba blenderiu.
  • Reklama
  • Jei norite, įdėkite kokoso ar migdolų drožlių, jos suteiks apkepui malonų aromatą.
    5. Jei norite, įdėkite kokoso ar migdolų drožlių, jos suteiks apkepui malonų aromatą.
  • Įpilkite lydyto sviesto ir gerai išmaišykite.
    6. Įpilkite lydyto sviesto ir gerai išmaišykite.
  • Reklama
  • Kitą pusę ištirpinto sviesto sutepkite ant kepimo skardos.
    7. Kitą pusę ištirpinto sviesto sutepkite ant kepimo skardos.
  • Sudėkite varškės masę į formą, išlyginkite. Dedame kepti į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 35-40 min.
    8. Sudėkite varškės masę į formą, išlyginkite. Dedame kepti į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 35-40 min.
  • Reklama
  • Išimkite apskrudusį apkepą ir leiskite visiškai atvėsti. Papuoškite pagal pageidavimą.
    9. Išimkite apskrudusį apkepą ir leiskite visiškai atvėsti. Papuoškite pagal pageidavimą.
  • Patiekite su puodeliu aromatingos arbatos ar kavos arba su šaltu pienu. Skanaus!
    10. Patiekite su puodeliu aromatingos arbatos ar kavos arba su šaltu pienu. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai