Varškės sausainiai su obuoliais
3.8 (26 įvertinimai)
15 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Labai mėgstu gaminti kepinius su varške. Man tešla su šiuo ingredientu yra labai skani. Tai mano mėgstamiausia tarp kitų. Tekstūra yra labai švelni ir tirpsta burnoje. Surinkite tik penkis ingredientus ir pradėkite kepti. Tačiau pirmiausia atidžiai išstudijuokite, kaip pasigaminti varškės sausainius su obuoliais. Šiuos sausainius gausime su vaisių griežinėliais. Jie atrodo labai įspūdingai. Galima patiekti ant šventinio stalo kaip desertą.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktai /
# Vaisiai /
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Sviestas200 gramų
-
Varškė200 gramų
-
Miltai200 gramų
-
Obuoliai4 vnt
-
Cukraus pudra2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Sviestą suminkštinkite kambario temperatūroje. Sumaišykite jį dubenyje su varške.
-
2. Į varškės masę suberkite miltus ir užminkykite tešlą. Iš jo suformuokite rutulį, uždenkite maistine plėvele ir padėkite į šaldiklį 15 minučių.
-
Reklama
-
3. Obuolius nuplaukite, padalinkite į pusę, išimkite šerdį ir sėklas. Kiekvieną dalį supjaustykite pusantro centimetro storio griežinėliais.
-
4. Padalinkite tešlą į dvi dalis. Kiekvieną susukite į dešrą ir supjaustykite į 10 dalių.
-
Reklama
-
5. Dabar visas tešlos dalis iškočiokite į blynus. Ant kiekvieno uždėkite po obuolio griežinėlį ir uždenkite puse tešlos. Sausainius dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
-
6. Kepkite sausainius 180 laipsnių orkaitėje 25 minutes. Sausainius atvėsinkite ir pabarstykite cukraus pudra.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 3.8/5 (26 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama