Varškės sausainiai su morengu

Varškės sausainiai su morengu

5 (1 įvertinimai)

20 Porcijos
1 val. 15 min.

Apie receptą

Noriu jums parodyti tiesiog nuostabų varškės sausainių su morengu receptą. Švelnūs, traškūs, labai saldūs ir neįtikėtinai patrauklūs – idealus desertas prie arbatos vaikams ir suaugusiems. Štai klasikinis varškės sausainių su morengu receptas, tačiau jei norite, galite jį papildyti, pavyzdžiui, cinamonu, taip pat džiovintais ar cukruotais vaisiais. Tai puikus pasirinkimas naminiam kepimui, nuo kurio tiesiog negalite atsiplėšti. Kad sausainiai būtų sausesni, juos plonai supjaustykite. Jei norite minkštesnių sausainių, supjaustykite storiau.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Varškė
    300 gramų
  • Miltai
    400~450 gramų
  • Sviestas
    200 gramų
  • Kiaušiniai
    3~4 vnt
  • Cukrus
    100 gramų
  • Cukraus pudra
    150 gramų
  • Vanilinas
    1 arbatinis šaukštelis
  • Kepimo milteliai
    1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Gaminimo procesas gana paprastas: pirmiausia į gilų dubenį įdėkite sviestą.
    1. Gaminimo procesas gana paprastas: pirmiausia į gilų dubenį įdėkite sviestą.
  • Suberkite cukrų.
    2. Suberkite cukrų.
  • Reklama
  • Kol kas nieko plakti nereikia, tiesiog sudėkite visus reikalingus ingredientus į dubenį. Toliau dedama varškė ir vanilė dėl skonio. Beje,...
    3. Kol kas nieko plakti nereikia, tiesiog sudėkite visus reikalingus ingredientus į dubenį. Toliau dedama varškė ir vanilė dėl skonio. Beje, į receptą galite pridėti ir citrusinių vaisių žievelės, sausainiai bus labai kvapnūs.
  • Atsargiai atskirkite baltymus nuo trynių ir pastaruosius supilkite į dubenį.
    4. Atsargiai atskirkite baltymus nuo trynių ir pastaruosius supilkite į dubenį.
  • Reklama
  • Dabar suberkite maždaug pusę miltų, kepimo miltelius ir žiupsnelį druskos. Galite pradėti minkyti vienalytę tešlą. Įpilkite miltų pagal p...
    5. Dabar suberkite maždaug pusę miltų, kepimo miltelius ir žiupsnelį druskos. Galite pradėti minkyti vienalytę tešlą. Įpilkite miltų pagal poreikį.
  • Rankomis gerai išminkykite tešlą, kad ji būtų minkšta. Tada suvyniokite į plėvelę ir padėkite į šaldytuvą pusvalandžiui „pailsėti“.
    6. Rankomis gerai išminkykite tešlą, kad ji būtų minkšta. Tada suvyniokite į plėvelę ir padėkite į šaldytuvą pusvalandžiui „pailsėti“.
  • Reklama
  • Norėdami paruošti morengą, sumaišykite baltymus su nedideliu kiekiu cukraus pudros ir pradėkite plakti vidutiniu greičiu.
    7. Norėdami paruošti morengą, sumaišykite baltymus su nedideliu kiekiu cukraus pudros ir pradėkite plakti vidutiniu greičiu.
  • Palaipsniui suberkite cukraus pudrą, kol susidarys standžios smailės. Į šiuos baltymus galite įpilti ir šaukštą citrinos sulčių.
    8. Palaipsniui suberkite cukraus pudrą, kol susidarys standžios smailės. Į šiuos baltymus galite įpilti ir šaukštą citrinos sulčių.
  • Reklama
  • Išimkite tešlą iš šaldytuvo ir padalinkite į 2-3 dalis. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Iškočioti gana plonai.
    9. Išimkite tešlą iš šaldytuvo ir padalinkite į 2-3 dalis. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Iškočioti gana plonai.
  • Paviršių ištepkite lygiu morengo sluoksniu, šiek tiek atitraukdami nuo krašto.
    10. Paviršių ištepkite lygiu morengo sluoksniu, šiek tiek atitraukdami nuo krašto.
  • Reklama
  • Ir atsargiai susukti į tankų vyniotinį.
    11. Ir atsargiai susukti į tankų vyniotinį.
  • Aštriu peiliu supjaustykite ir padėkite ant kepimo skardos, išteptos riebalais arba išklotos kepimo popieriumi. Varškės sausainiai su mor...
    12. Aštriu peiliu supjaustykite ir padėkite ant kepimo skardos, išteptos riebalais arba išklotos kepimo popieriumi. Varškės sausainiai su morengu kepami 25-30 min. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai