Varškės pyragas su persikais ir varške
4.6 (3 įvertinimai)
5 Porcijos
6 val.
Apie receptą
Jei nenorite vargti su kepimu, atidžiau pažiūrėkite į šį receptą. Siūlau pasigaminti tinginių pyragą su persikais ir varške. Tai labai lengva paruošti ir greita, išskyrus stabilizavimo laiką. Gaminimui geriausia naudoti trintą, nerūgščią varškę, kuri užtikrina vienodą tekstūrą. Jei neturite šviežių persikų, naudokite konservuotus. Deserto viršų galite papuošti persikais, šokoladu, mėtomis, džiovintais abrikosais ar riešutais.
Paskirtis: Desertų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktai /
# VaisiaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Persikai300 gramų
-
Varškė360 gramų (riebi)
-
Kondensuotas pienas360 gramų
-
Želatina25 gramai
-
Vanilės ekstraktas1 arbatinis šaukštelis
-
Vanduo150 gramų (želatinai)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Persikus nuplaukite ir nusausinkite.
-
2. Želatiną užpilti šaltu, virintu vandeniu ir palikti 30-40 min. Po kurio laiko želatiną ištirpinkite vandens vonelėje, bet neužvirinkite, atvėsinkite.
-
Reklama
-
3. Į dubenį sutarkuokite varškę, supilkite kondensuotą pieną ir vanilės ekstraktą. Viską sutrinkite trintuvu iki vientisos masės.
-
4. Iš persikų išimkite kauliukus. Persikus supjaustykite vidutiniais kubeliais ir suberkite į varškės mišinį. Viską gerai išmaišyti.
-
Reklama
-
5. Plakdami supilkite ištirpintą želatiną ir plakite iki vientisos masės.
-
6. Formą išklokite maistine plėvele ir supilkite varškės mišinį bei persikus. Išlyginkite viršų, uždenkite plėvele ir padėkite į šaldytuvą 5-6 valandoms, kol sustings. Po kurio laiko nuimkite plėvelę nuo pyrago, papuoškite desertą pagal savo skonį ir patiekite.
-
Reklama
-
7. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.6/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama