Varškės pyragas be kepimo
5 (2 įvertinimai)
4-5 Porcijos
12 val.
Apie receptą
Išbandykite šį skaniai minkštą ir lengvą nekepamą varškės pyragą savo artimiesiems. Patikėkite, jis nepaliks abejingų. Norėdami paruošti varškės pyragą be kepimo, jums reikės poros maišelių želatinos, tai bus sėkmingo suflė paruošimo raktas. Vartokite grietinėlę ne riebią, o skystą, kaip ir kavą. Tokį pyragą galima gaminti įvairiais spalvų variantais, ne tik juodai baltai. Viskas priklauso nuo jūsų vaizduotės!
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Varškė400 gramų
-
Cukrus200 gramų
-
Grietinė400 gramų
-
Sviestas150 gramų
-
Sausainiai200 gramų
-
Želatinos paketėlis2 vnt
-
Šokoladas100 gramų
-
Grietinėlė75 mililitrai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Torto pagrindas bus sausainių trupiniai. Sausainius sumalkite blenderiu. Ištirpinkite sviestą.
-
2. Sviestą gerai išmaišykite su trupiniais. Į formą po pyragu įdėkite kepimo popierių (iškirpkite pagal formos skersmenį). Sudėkite sausainių trupinius į formą ir gerai suspauskite masę, padėkite formą į šaldytuvą, kad pagrindas sutvirtėtų.
-
Reklama
-
3. Kol pagrindas stings, paruoškite dvi skirtingų spalvų varškės mases. Norėdami tai padaryti, pirmiausia ištirpinkite želatiną skirtinguose dubenėliuose. Kol vėsta ruošiame įdarą: varškę, cukrų ir grietinę sutriname blenderiu, masę padaliname į dvi lygias dalis (galite tiesiog padalinti ingredientus per pusę ir iš karto padaryti dvi skirtingas mases). Į kiekvieną pusę įdėsime po maišelį ištirpintos želatinos.
-
4. Šokolado plytelę ištirpinti, supilti grietinėlę, gerai išmaišyti, neturi likti gumuliukų.
-
Reklama
-
5. Į antrąją varškės masės pusę sudėkite šokoladą, išmaišykite, taip pat sudėkite želatiną. Įdarui gavome dvi mases.
-
6. Dabar išimkite formą iš šaldytuvo ir surinkite tortą: pakaitomis vieną ant kitos pilkite 5 šaukštus šokolado ir baltos varškės masės, kol baigsis.
-
Reklama
-
7. Užpildžius formą, dantų krapštuku nubrėžkite raštą: iki formos kraštų nubrėžkite ilgas linijas ir padarykite mažus dantukus link centro, kaip paveikslėlyje. Pyragą padėkite sustingti į šaldytuvą, geriausia – nakčiai.
-
8. Kad pyragą būtų lengviau ištraukti iš formos, jį reikės šiek tiek pašildyti. Pavyzdžiui, galite tiesiog pūsti plaukų džiovintuvu. Paruoštą varškės pyragą galite papuošti uogomis ir galite patiekti prie arbatos. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama