Varškės pyragas Angelo ašaros

Varškės pyragas Angelo ašaros

3.3 (29 įvertinimai)

8 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Labai skanus, lengvas, sveikas ir nekaloringas varškės pyragas!! Į varškės sluoksnį galite dėti įvairių vaisių ar žievelės. Labai skanu su kriauše.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Miltai
    200 gramų (pagrindui)
  • Kepimo milteliai
    1 arbatinis šaukštelis (pagrindui)
  • Sviestas
    80 gramų (pagrindui)
  • Cukraus
    2 arbatiniai šaukšteliai (pagrindui)
  • Kiaušiniai
    1 vnt (pagrindui)
  • Varškė
    500 gramų (įdarui)
  • Cukrus
    0,5 arbatinio šaukštelio (įdarui)
  • Tryniai
    3 vnt (įdarui)
  • Manų kruopos
    1 arbatinis šaukštelis (įdarui)
  • Grietinė arba riebi grietinėlė
    100 gramų (įdarui)
  • Vanilė
    pagal skonį (įdarui)
  • Kiaušinių baltymai
    3 vnt
  • Cukraus pudra
    5 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite pagrindą: miltus, sumaišykite su kepimo milteliais, lydytu sviestu, 1 kiaušiniu ir 2 šaukšteliais cukraus.
    1. Paruoškite pagrindą: miltus, sumaišykite su kepimo milteliais, lydytu sviestu, 1 kiaušiniu ir 2 šaukšteliais cukraus.
  • Išminkykite tešlą, suformuokite bandelę ir įdėkite maišelį, palikite šaldytuve 30 minučių.
    2. Išminkykite tešlą, suformuokite bandelę ir įdėkite maišelį, palikite šaldytuve 30 minučių.
  • Reklama
  • Kol tešla ilsisi šaldytuve, paruoškite įdarą. Į gilų dubenį suberkite varškę, trynius, cukrų, manų kruopas ir grietinę ar grietinėlę.
    3. Kol tešla ilsisi šaldytuve, paruoškite įdarą. Į gilų dubenį suberkite varškę, trynius, cukrų, manų kruopas ir grietinę ar grietinėlę.
  • Įdarą plakite iki vientisos masės. (įdaras gali būti tirštas arba skystas – viskas priklauso nuo varškės ir grietinės).
    4. Įdarą plakite iki vientisos masės. (įdaras gali būti tirštas arba skystas – viskas priklauso nuo varškės ir grietinės).
  • Reklama
  • Tešlą išimame iš šaldytuvo ir dedame į riebalais išteptą formą.
    5. Tešlą išimame iš šaldytuvo ir dedame į riebalais išteptą formą.
  • Tešlą paskleisti ir suformuoti šonus.
    6. Tešlą paskleisti ir suformuoti šonus.
  • Reklama
  • Ant tešlos dėkite įdarą ir pašaukite į orkaitę. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje, 30 minučių.
    7. Ant tešlos dėkite įdarą ir pašaukite į orkaitę. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje, 30 minučių.
  • Baltymus plakite iki standžių putų (5 minutes). Paverčiant dubenį baltymai neturėtų nutekėti. Ir dedame ant įdaro. Dedame į orkaitę ir ke...
    8. Baltymus plakite iki standžių putų (5 minutes). Paverčiant dubenį baltymai neturėtų nutekėti. Ir dedame ant įdaro. Dedame į orkaitę ir kepame dar 15 minučių iki auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Rožę formuojame įprastu šaukštu.
    9. Rožę formuojame įprastu šaukštu.
  • Kai suflė taps auksinės spalvos, išimkite iš orkaitės ir palikite atvėsti kambario temperatūroje.
    10. Kai suflė taps auksinės spalvos, išimkite iš orkaitės ir palikite atvėsti kambario temperatūroje.
  • Reklama
  • Po kurio laiko pradeda atsirasti ašaros.
    11. Po kurio laiko pradeda atsirasti ašaros.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3.3/5 (29 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai