Varškės pyragas Angelo ašaros

Varškės pyragas Angelo ašaros

3.3 (33 įvertinimai)

8 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Labai skanus, lengvas, sveikas ir nekaloringas varškės pyragas!! Į varškės sluoksnį galite dėti įvairių vaisių ar žievelės. Labai skanu su kriauše.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Miltai
    200 gramų (pagrindui)
  • Kepimo milteliai
    1 arbatinis šaukštelis (pagrindui)
  • Sviestas
    80 gramų (pagrindui)
  • Cukraus
    2 arbatiniai šaukšteliai (pagrindui)
  • Kiaušiniai
    1 vnt (pagrindui)
  • Varškė
    500 gramų (įdarui)
  • Cukrus
    0,5 arbatinio šaukštelio (įdarui)
  • Tryniai
    3 vnt (įdarui)
  • Manų kruopos
    1 arbatinis šaukštelis (įdarui)
  • Grietinė arba riebi grietinėlė
    100 gramų (įdarui)
  • Vanilė
    pagal skonį (įdarui)
  • Kiaušinių baltymai
    3 vnt
  • Cukraus pudra
    5 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite pagrindą: miltus, sumaišykite su kepimo milteliais, lydytu sviestu, 1 kiaušiniu ir 2 šaukšteliais cukraus.
    1. Paruoškite pagrindą: miltus, sumaišykite su kepimo milteliais, lydytu sviestu, 1 kiaušiniu ir 2 šaukšteliais cukraus.
  • Išminkykite tešlą, suformuokite bandelę ir įdėkite maišelį, palikite šaldytuve 30 minučių.
    2. Išminkykite tešlą, suformuokite bandelę ir įdėkite maišelį, palikite šaldytuve 30 minučių.
  • Reklama
  • Kol tešla ilsisi šaldytuve, paruoškite įdarą. Į gilų dubenį suberkite varškę, trynius, cukrų, manų kruopas ir grietinę ar grietinėlę.
    3. Kol tešla ilsisi šaldytuve, paruoškite įdarą. Į gilų dubenį suberkite varškę, trynius, cukrų, manų kruopas ir grietinę ar grietinėlę.
  • Įdarą plakite iki vientisos masės. (įdaras gali būti tirštas arba skystas – viskas priklauso nuo varškės ir grietinės).
    4. Įdarą plakite iki vientisos masės. (įdaras gali būti tirštas arba skystas – viskas priklauso nuo varškės ir grietinės).
  • Reklama
  • Tešlą išimame iš šaldytuvo ir dedame į riebalais išteptą formą.
    5. Tešlą išimame iš šaldytuvo ir dedame į riebalais išteptą formą.
  • Tešlą paskleisti ir suformuoti šonus.
    6. Tešlą paskleisti ir suformuoti šonus.
  • Reklama
  • Ant tešlos dėkite įdarą ir pašaukite į orkaitę. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje, 30 minučių.
    7. Ant tešlos dėkite įdarą ir pašaukite į orkaitę. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje, 30 minučių.
  • Baltymus plakite iki standžių putų (5 minutes). Paverčiant dubenį baltymai neturėtų nutekėti. Ir dedame ant įdaro. Dedame į orkaitę ir ke...
    8. Baltymus plakite iki standžių putų (5 minutes). Paverčiant dubenį baltymai neturėtų nutekėti. Ir dedame ant įdaro. Dedame į orkaitę ir kepame dar 15 minučių iki auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Rožę formuojame įprastu šaukštu.
    9. Rožę formuojame įprastu šaukštu.
  • Kai suflė taps auksinės spalvos, išimkite iš orkaitės ir palikite atvėsti kambario temperatūroje.
    10. Kai suflė taps auksinės spalvos, išimkite iš orkaitės ir palikite atvėsti kambario temperatūroje.
  • Reklama
  • Po kurio laiko pradeda atsirasti ašaros.
    11. Po kurio laiko pradeda atsirasti ašaros.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3.3/5 (33 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Deimantė Lu
Autorius: Deimantė Lu

Deimantė yra „gaminimas.lt“ komandos narė, kurios sritis – saldumynai, kepiniai ir modernūs patiekalai. Ji nuolat eksperimentuoja virtuvėje, ieškodama naujų skonių derinių ir tobulų receptų. Deimantė turi ilgametę maisto tinklaraščio rašymo patirtį, puikiai išmano ingredientų mokslą ir dalinasi savo žiniomis, kad kiekvienas pyragas ar sausainis pavyktų nepriekaištingai. Jos receptai yra tikslūs, aiškūs ir kviečia mėgautis kūryba virtuvėje Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai