Varškės kukurūzų apkepas
5 (2 įvertinimai)
6 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Jei, jūsų nuomone, įprastas apkepas kenkia figūrai, naudokite šį receptą. Jis skanus, vidutiniškai saldus ir puikiai tiks pusryčiams ar užkandžiui prie kavos ar arbatos puodelio. Patiekite pakepą su grietine, kondensuotu pienu ar uogiene. Cukrus gali būti koreguojamas pagal skonį.
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Miltai /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Varškė300 gramų (riebi)
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Cukrus5 šaukštai
-
Kukurūzų miltai2 šaukštai
-
Vanilinis cukrus10 gramų
-
Druskapagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Kiaušinius padalinkite į baltymus ir trynius. Į dubenį sudėkite varškę, cukrų ir trynius. Viską sutrinkite blenderiu iki purumo.
-
Reklama
-
3. Į varškės masę supilti kukurūzų miltus, vanilinį cukrų ir išmaišyti.
-
4. Kiaušinių baltymus išplakti su žiupsneliu druskos iki purumo ir sudėti į varškės-kukurūzų masę. Švelniai išmaišykite.
-
Reklama
-
5. Kepimo indą ištepkite augaliniu aliejumi ir pabarstykite kukurūzų miltais. Supilkite varškės mišinį ir išlyginkite.
-
6. Įdėkite formą į karštą orkaitę ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 30-35 minutes, kol taps auksinės spalvos. Išimkite apkepą iš orkaitės, leiskite visiškai atvėsti ir patiekite.
-
Reklama
-
7. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama