Varškės ir ryžių užkepėlė su abrikosais

Varškės ir ryžių užkepėlė su abrikosais

5 (4 įvertinimai)

5 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Ryžių košė + varškė = nuostabus apkepas jūsų stalui! Įdarą sudaro serbentai ir abrikosai, tai labai sėkmingas derinys. Iš esmės jūs gaunate visavertį, burnoje tirpstantį pyragą! Ne visi žino, kaip kepti varškės ir ryžių apkepą su abrikosais. Prisiminkite šį receptą, nes tokį skanų patiekalą galima paruošti ir be jokios priežasties. Serbentus ir abrikosus galima pakeisti bet kokiomis turimomis uogomis ar vaisiais. Tik varškės ir virtų ryžių pagrindas lieka nepakitęs. Sėkmės!

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Uogos / # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Ryžiai
    1 stiklinė (virti)
  • Varškė
    600 gramų
  • Kiaušiniai
    3 vnt
  • Cukrus
    1 stiklinė
  • Druska
    0.5 arbatinio šaukštelio
  • Cukrus
    10 gramų
  • Grietinė
    50 gramų
  • Serbentai
    150 gramų
  • Abrikosai
    5 vnt
  • Sviestas
    20 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Kiaušinius sumaišykite su 2/3 puodelio cukraus ir vanilinio cukraus. Viską išplakti iki vientisos masės.
    1. Kiaušinius sumaišykite su 2/3 puodelio cukraus ir vanilinio cukraus. Viską išplakti iki vientisos masės.
  • Suberkite varškę, išmaišykite.
    2. Suberkite varškę, išmaišykite.
  • Reklama
  • Mišinį plakite mikseriu iki vientisos masės.
    3. Mišinį plakite mikseriu iki vientisos masės.
  • Varškės masę sumaišykite su virtais ryžiais.
    4. Varškės masę sumaišykite su virtais ryžiais.
  • Reklama
  • Išmaišykite iki vientisos masės.
    5. Išmaišykite iki vientisos masės.
  • Kepimo formą išklokite kepimo popieriumi ir patepkite sviestu. Į formą sudėkite pusę varškės-ryžių mišinio.
    6. Kepimo formą išklokite kepimo popieriumi ir patepkite sviestu. Į formą sudėkite pusę varškės-ryžių mišinio.
  • Reklama
  • Ant viršaus paskirstykite serbentus. Ant jų paskleiskite likusį varškės-ryžių mišinį.
    7. Ant viršaus paskirstykite serbentus. Ant jų paskleiskite likusį varškės-ryžių mišinį.
  • Paviršius turi būti lygus.
    8. Paviršius turi būti lygus.
  • Reklama
  • Abrikosus nulupkite ir padalinkite į pusę. Dėti ant varškės.
    9. Abrikosus nulupkite ir padalinkite į pusę. Dėti ant varškės.
  • Viršų aptepkite grietine.
    10. Viršų aptepkite grietine.
  • Reklama
  • Kepkite apkepą orkaitėje 1 valandą, temperatūra 180 laipsnių.
    11. Kepkite apkepą orkaitėje 1 valandą, temperatūra 180 laipsnių.
  • Pabarstykite užkepėlę likusiu cukrumi arba cukraus pudra. Gero apetito!
    12. Pabarstykite užkepėlę likusiu cukrumi arba cukraus pudra. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (4 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai