Varškės ir grietinėlės desertas su šokoladu ir kava
5 (1 įvertinimai)
2 Porcijos
3 val.
Apie receptą
Subtilus varškės-grietinėlės desertas su sodriu šokolado-kavos skoniu pradžiugins jūsų mėgstamus ragautojus. Desertas paruoštas pridedant želatinos ir turi purios suflė struktūrą. Kuo riebesnę grietinėlę naudosite, tuo skanesnis bus desertas. Būtinai naudokite juodąjį, o ne pienišką šokoladą.
Paskirtis: Desertų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Varškė200 gramų
-
Šokoladas50 gramų (juodasis)
-
Grietinėlė150 mililitrų (20% riebumo)
-
Medus50 gramų
-
Želatina15 gramų
-
Kava1 šaukštelis (tirpi)
-
Vanduo150 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Nedelsdami paruoškite visus ingredientus.
-
2. Visą želatiną supilkite į puodą, užpilkite šaltu vandeniu ir palikite 30 minučių, kad išbrinktų.
-
Reklama
-
3. Tada į išbrinkusią želatiną supilkite grietinėlę ir suberkite gabalėliais susmulkintą šokoladą. Virkite mišinį ant silpnos ugnies, neužvirdami, kol šokoladas ir išbrinkusi želatina visiškai ištirps. Rezultatas turėtų būti vienalytis mišinys.
-
4. Nuimkite puodą nuo viryklės ir supilkite tirpią kavą, plakite šluotele, kol visiškai ištirps.
-
Reklama
-
5. Atskirame dubenyje sumaišykite varškę ir medų.
-
6. Šokolado-kavos mišinį plona srovele supilkite į varškę ir medų, kartu plakdami ingredientus blenderiu, kol gausis vienalytė masė.
-
Reklama
-
7. Paruoštą mišinį supilti į dubenėlius ir padėti į šaldytuvą sustingti apie 2 val.
-
8. Paruoštą desertą patiekite apibarstę tarkuotu šokoladu ir papuošę vaisių gabalėliais.
-
Reklama
-
9. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama