Varškės apkepas su ananasais
5 (1 įvertinimai)
8 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Ar jūsų vaikai mėgsta varškės apkepus? Tada tu čia! Nustebinkite juos traškiu apkepu su ananasais! Ir pabandykite patys, kaip tai skanu! Būtina paruošti varškės masę su razinomis. Ant formos dugno dėkite ananasus, ant viršaus - paruoštą varškės masę kepimui. Kepame orkaitėje, apverčiame ir patiekiame šiek tiek atvėsusį. Kaip kepti varškės apkepą su ananasais, skaitykite žingsnis po žingsnio receptą.
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Vaisiai /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Varškės sūris750 gramų
-
Kiaušiniai3 vnt
-
Cukrus4 šaukštai (jei mėgstate saldžiau, galima dėti daugiau)
-
Konservuoti ananasai300 gramų
-
Manų kruopos3 šaukštai
-
Džiūvėsėliai1 valgomasis šaukštas
-
Sviestas1 valgomasis šaukštas
-
Vanilinis cukrus1 valgomasis šaukštas
-
Citrinos žievelėpagal skonį
-
Razinos100 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite reikiamus ingredientus.
-
2. Iš anksto paruoškite razinas. Užpilkite verdančiu vandeniu ir palaikykite 10 minučių. Tada nupilkite vandenį ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Razinos taps minkštesnės ir skanesnės.
-
Reklama
-
3. Atskirkite vieno kiaušinio trynį. Baltymus ir 2 kiaušinius išplakame su cukrumi. Atminkite, kad galite vartoti daugiau cukraus, apkepas yra vidutiniškai saldus.
-
4. Į varškę suberkite manų kruopas, citrinos žievelę, vanilinį cukrų ir razinas. Išmaišykite.
-
Reklama
-
5. Kiaušinių mišinį supilkite į varškę ir vėl gerai išmaišykite.
-
6. Formą ištepkite sviestu, pabarstykite džiūvėsėliais ir ant dugno uždėkite konservuotų ananasų.
-
Reklama
-
7. Ant ananaso dėkite ir išlyginkite varškės masę ir kulinariniu šepetėliu aptepkite tryniu. Pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 40 minučių.
-
8. Varškės apkepas paruoštas. Apverskite ant lėkštės ir patiekite šiltą arba šaltą.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama