Varškės apkepas su ananasais

Varškės apkepas su ananasais

5 (1 įvertinimai)

8 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Ar jūsų vaikai mėgsta varškės apkepus? Tada tu čia! Nustebinkite juos traškiu apkepu su ananasais! Ir pabandykite patys, kaip tai skanu! Būtina paruošti varškės masę su razinomis. Ant formos dugno dėkite ananasus, ant viršaus - paruoštą varškės masę kepimui. Kepame orkaitėje, apverčiame ir patiekiame šiek tiek atvėsusį. Kaip kepti varškės apkepą su ananasais, skaitykite žingsnis po žingsnio receptą.

Receptai pagal ingredientus: # Vaisiai / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Varškės sūris
    750 gramų
  • Kiaušiniai
    3 vnt
  • Cukrus
    4 šaukštai (jei mėgstate saldžiau, galima dėti daugiau)
  • Konservuoti ananasai
    300 gramų
  • Manų kruopos
    3 šaukštai
  • Džiūvėsėliai
    1 valgomasis šaukštas
  • Sviestas
    1 valgomasis šaukštas
  • Vanilinis cukrus
    1 valgomasis šaukštas
  • Citrinos žievelė
    pagal skonį
  • Razinos
    100 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite reikiamus ingredientus.
    1. Paruoškite reikiamus ingredientus.
  • Iš anksto paruoškite razinas. Užpilkite verdančiu vandeniu ir palaikykite 10 minučių. Tada nupilkite vandenį ir nusausinkite popieriniu r...
    2. Iš anksto paruoškite razinas. Užpilkite verdančiu vandeniu ir palaikykite 10 minučių. Tada nupilkite vandenį ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Razinos taps minkštesnės ir skanesnės.
  • Reklama
  • Atskirkite vieno kiaušinio trynį. Baltymus ir 2 kiaušinius išplakame su cukrumi. Atminkite, kad galite vartoti daugiau cukraus, apkepas y...
    3. Atskirkite vieno kiaušinio trynį. Baltymus ir 2 kiaušinius išplakame su cukrumi. Atminkite, kad galite vartoti daugiau cukraus, apkepas yra vidutiniškai saldus.
  • Į varškę suberkite manų kruopas, citrinos žievelę, vanilinį cukrų ir razinas. Išmaišykite.
    4. Į varškę suberkite manų kruopas, citrinos žievelę, vanilinį cukrų ir razinas. Išmaišykite.
  • Reklama
  • Kiaušinių mišinį supilkite į varškę ir vėl gerai išmaišykite.
    5. Kiaušinių mišinį supilkite į varškę ir vėl gerai išmaišykite.
  • Formą ištepkite sviestu, pabarstykite džiūvėsėliais ir ant dugno uždėkite konservuotų ananasų.
    6. Formą ištepkite sviestu, pabarstykite džiūvėsėliais ir ant dugno uždėkite konservuotų ananasų.
  • Reklama
  • Ant ananaso dėkite ir išlyginkite varškės masę ir kulinariniu šepetėliu aptepkite tryniu. Pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ...
    7. Ant ananaso dėkite ir išlyginkite varškės masę ir kulinariniu šepetėliu aptepkite tryniu. Pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 40 minučių.
  • Varškės apkepas paruoštas. Apverskite ant lėkštės ir patiekite šiltą arba šaltą.
    8. Varškės apkepas paruoštas. Apverskite ant lėkštės ir patiekite šiltą arba šaltą.
  • Reklama
  • Skanaus!
    9. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai