Varškėčiai vaflinėje

Varškėčiai vaflinėje

5 (3 įvertinimai)

3 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Skanūs ir sveiki pusryčiai – varškėčiai. Varškėčių kepimo vaflinėje privalumas yra tas, kad jie nėra riebūs, nes ruošiami be aliejaus. O gaminių komplektas – pats standartiškiausias. Tokius varškėčius kepti nėra sunkiau nei keptuvėje. Beje, vietoj miltų į juos galite dėti manų kruopų arba krakmolo.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Varškė
    200 gramų
  • Kiaušiniai
    1 vnt
  • Kvietiniai miltai
    3 šaukštai
  • Cukrus
    2 šaukštai
  • Vanilinas
    1 žiupsnelis
  • Soda
    1/4 arbatinio šaukštelio
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite reikiamus ingredientus. Varškę rinkitės ne itin šlapią. Norint gauti vienalytę struktūrą, ją galima pertrinti per sietelį.
    1. Paruoškite reikiamus ingredientus. Varškę rinkitės ne itin šlapią. Norint gauti vienalytę struktūrą, ją galima pertrinti per sietelį.
  • Į dubenį sudėkite varškę ir įmuškite kiaušinį. Sumaišykite.
    2. Į dubenį sudėkite varškę ir įmuškite kiaušinį. Sumaišykite.
  • Reklama
  • Įdėkite cukraus ir vanilės. Galite įdėti šiek tiek daugiau ar mažiau cukraus. Susikoncentruokite į savo skonį.
    3. Įdėkite cukraus ir vanilės. Galite įdėti šiek tiek daugiau ar mažiau cukraus. Susikoncentruokite į savo skonį.
  • Į varškę pamažu įmaišome persijotus miltus. Jei varškė šlapi, gali prireikti daugiau miltų.
    4. Į varškę pamažu įmaišome persijotus miltus. Jei varškė šlapi, gali prireikti daugiau miltų.
  • Reklama
  • Paruošta varškės tešla turi būti tiršta, bet ne kieta.
    5. Paruošta varškės tešla turi būti tiršta, bet ne kieta.
  • Ant karšto vaflinio lygintuvo šaukštu dėkite šiek tiek varškės tešlos. Jei nesate tikri dėl vaflinės geležies, jos paviršių galite patept...
    6. Ant karšto vaflinio lygintuvo šaukštu dėkite šiek tiek varškės tešlos. Jei nesate tikri dėl vaflinės geležies, jos paviršių galite patepti augaliniu aliejumi.
  • Reklama
  • Uždarykite dangtį ir kepkite varškėčius 2–3 minutes iki auksinės rudos spalvos.
    7. Uždarykite dangtį ir kepkite varškėčius 2–3 minutes iki auksinės rudos spalvos.
  • Išimkite varškėčius į lėkštę, kad atvėstų.
    8. Išimkite varškėčius į lėkštę, kad atvėstų.
  • Reklama
  • Varškėčius aptepkite grietine ir skanaukite. Gero apetito!
    9. Varškėčius aptepkite grietine ir skanaukite. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai