Varškėčiai vaflinėje
5 (3 įvertinimai)
3 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Skanūs ir sveiki pusryčiai – varškėčiai. Varškėčių kepimo vaflinėje privalumas yra tas, kad jie nėra riebūs, nes ruošiami be aliejaus. O gaminių komplektas – pats standartiškiausias. Tokius varškėčius kepti nėra sunkiau nei keptuvėje. Beje, vietoj miltų į juos galite dėti manų kruopų arba krakmolo.
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktai /
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Varškė200 gramų
-
Kiaušiniai1 vnt
-
Kvietiniai miltai3 šaukštai
-
Cukrus2 šaukštai
-
Vanilinas1 žiupsnelis
-
Soda1/4 arbatinio šaukštelio
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite reikiamus ingredientus. Varškę rinkitės ne itin šlapią. Norint gauti vienalytę struktūrą, ją galima pertrinti per sietelį.
-
2. Į dubenį sudėkite varškę ir įmuškite kiaušinį. Sumaišykite.
-
Reklama
-
3. Įdėkite cukraus ir vanilės. Galite įdėti šiek tiek daugiau ar mažiau cukraus. Susikoncentruokite į savo skonį.
-
4. Į varškę pamažu įmaišome persijotus miltus. Jei varškė šlapi, gali prireikti daugiau miltų.
-
Reklama
-
5. Paruošta varškės tešla turi būti tiršta, bet ne kieta.
-
6. Ant karšto vaflinio lygintuvo šaukštu dėkite šiek tiek varškės tešlos. Jei nesate tikri dėl vaflinės geležies, jos paviršių galite patepti augaliniu aliejumi.
-
Reklama
-
7. Uždarykite dangtį ir kepkite varškėčius 2–3 minutes iki auksinės rudos spalvos.
-
8. Išimkite varškėčius į lėkštę, kad atvėstų.
-
Reklama
-
9. Varškėčius aptepkite grietine ir skanaukite. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama