Varškėčiai su razinomis
4.4 (5 įvertinimai)
5 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Minkšti ir skanūs varškėčiai su razinomis ruošiami klasikiniu būdu. Svarbiausia gaminti iš natūralios grūdėtos varškės. Norint paruošti kokybiškus varškėčius, varškė turi būti natūrali ir sausa. Drėgmės perteklių galima pašalinti turimomis priemonėmis (išspausti arba sugerti popieriniais rankšluosčiais). Šis nuostabus skanus delikatesas gaminamas viso pasaulio virtuvėse. Jei vaikas nemėgsta varškės, pasidomėkite, kaip pasigaminti varškėčius su razinomis, nes juos valgo net išrankūs vaikai. Juos galite patiekti su grietine, kondensuotu pienu ar uogiene.
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Varškė500 gramų
-
Kiaušiniai1 vnt
-
Razinos70 gramų
-
Manų kruopos50 gramų
-
Cukrus100 gramų
-
Aliejus40 gramų (kepimui)
-
Miltai2 šaukštai (varškėčiams apvolioti)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Varškė turi būti natūrali, geriausia grūdėta, bet tinka ir paprasta (pakuotėje) varškė. Kodėl? Reikalas tas, kad varškės masė ar varškės gaminys kepant praras formą ir pasklis.
-
2. Varškę sumaišykite su kiaušiniu ir cukrumi. Jei pageidaujama, varškę galima pertrinti per sietelį (jei ji per daug grūdėta).
-
Reklama
-
3. Suberkite manų kruopas ir žiupsnelį druskos.
-
4. Pačioje pabaigoje suberkite razinas (jas pirmiausia reikia palaikyti šiltame vandenyje apie 20 min.). Dabar sumaišykite masę.
-
Reklama
-
5. Suformuokite vienodo dydžio blynelius, apvoliokite juos miltuose ir dėkite į keptuvę.
-
6. Kepkite karštame augaliniame aliejuje iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
-
Reklama
-
7. Varškėčius su razinomis galite patiekti karštus arba šaltus.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.4/5 (5 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama