Varškėčiai su morkomis
5 (1 įvertinimai)
6 Porcijos
20 min.
Apie receptą
Tokie varškėčiai dažniausiai duodami darželiuose. Puiki proga užmaskuoti morką ir paduoti vaikams sveiką produktą. Suaugusiesiems taip pat patiks! Varškę sutrinkite šakute, suberkite tarkuotas morkas, cukrų, kiaušinius. Išminkykite tešlą, suformuokite varškėčius, apvoliokite miltuose ir apkepkite keptuvėje. Paprasta, sveika ir skanu!
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktai /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Varškė500 gramų
-
Kvietiniai miltai150 gramų
-
Cukrus5 šaukštai
-
Kiaušinis2 vnt
-
Morkos1 vnt
-
Augalinis aliejus50 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Varškę (turiu naminę) sutrinkite šakute. Jei reikia sutrinkite varškę per sietelį.
-
2. Morkas sutarkuokite smulkia tarka. Dideli morkų gabalėliai neiškeps.
-
Reklama
-
3. Įdėkite 2 kiaušinius. Išminkyti vienalytę masę.
-
4. Suberkite cukrų, išsijokite miltus. Užminkykite tešlą.
-
Reklama
-
5. Paimkite šaukštą tešlos 1 varškėčiui. Apvoliokite miltuose, suteikdami varškėčio formą.
-
6. Kepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
-
Reklama
-
7. Prie stalo galima patiekti skanius sūrio pyragus.
-
8. Patiekite su grietine arba uogiene.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama