Varškėčiai karšto oro gruzdintuvėje

Varškėčiai karšto oro gruzdintuvėje

4 (3 įvertinimai)

3 Porcijos
45 min.

Apie receptą

Varškėčius ruoškite karšto oro gruzdintuvėje – sveika ir skanu. Šie varškėčiai yra puikus būdas paįvairinti vaiko mitybą. Patiekite juos su šokoladu ar vyšnių sirupu ir nepastebėsite kaip viskas bus suvalgyta! Gamindami galite naudoti bet kokio riebumo varškę. Jei norite, į ingredientus galite įdėti razinų, džiovintų abrikosų ar džiovintų spanguolių. Cukrų galite pakeisti mėgstamu saldikliu.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Miltai
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Varškė
    300 gramų (bet kokio riebumo)
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Manų kruopos
    3 šaukštai
  • Cukrus
    50 gramų
  • Kepimo milteliai
    1 arbatinis šaukštelis
  • Miltai
    2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite reikalingus ingredientus.
    1. Paruoškite reikalingus ingredientus.
  • Į dubenį suberkite varškę, sutrinkite šakute, įmuškite kiaušinį.
    2. Į dubenį suberkite varškę, sutrinkite šakute, įmuškite kiaušinį.
  • Reklama
  • Suberkite manų kruopas, cukrų, kepimo miltelius.
    3. Suberkite manų kruopas, cukrų, kepimo miltelius.
  • Visus ingredientus sumaišykite šaukštu iki vientisos masės. Dubenį su varškės mišiniu palikite ramybėje 30 minučių, kad manų kruopos spėt...
    4. Visus ingredientus sumaišykite šaukštu iki vientisos masės. Dubenį su varškės mišiniu palikite ramybėje 30 minučių, kad manų kruopos spėtų išbrinkti.
  • Reklama
  • Tada sudrėkintomis rankomis atskirkite nedidelę dalį (sveriančią apie 30 gramų) nuo visos masės ir suformuokite varškėčius. Kiekvieną bly...
    5. Tada sudrėkintomis rankomis atskirkite nedidelę dalį (sveriančią apie 30 gramų) nuo visos masės ir suformuokite varškėčius. Kiekvieną blyną pavoliokite miltuose.
  • Patogumui karšto gruzdintuvės dubens groteles išklokite kepimo popieriumi, tada ant viršaus sudėkite visus varškėčius. Įdėkite dubenį į g...
    6. Patogumui karšto gruzdintuvės dubens groteles išklokite kepimo popieriumi, tada ant viršaus sudėkite visus varškėčius. Įdėkite dubenį į gruzdintuvą. Varškėčius kepkite 180 laipsnių temperatūroje 25 minutes. Maždaug 15-ą minutę išėmiau dubenį iš oro gruzdintuvės ir visus varškėčius apverčiau į kitą pusę, tada nusiunčiau atgal, kad baigtų kepti.
  • Reklama
  • Iškepę varškėčiai turi skanią auksinę plutą ir yra labai švelnūs viduje. Patiekite juos su mėgstamu sirupu ar grietine.
    7. Iškepę varškėčiai turi skanią auksinę plutą ir yra labai švelnūs viduje. Patiekite juos su mėgstamu sirupu ar grietine.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai