Varškėčiai karšto oro gruzdintuvėje
3.5 (4 įvertinimai)
3 Porcijos
45 min.
Apie receptą
Varškėčius ruoškite karšto oro gruzdintuvėje – sveika ir skanu. Šie varškėčiai yra puikus būdas paįvairinti vaiko mitybą. Patiekite juos su šokoladu ar vyšnių sirupu ir nepastebėsite kaip viskas bus suvalgyta! Gamindami galite naudoti bet kokio riebumo varškę. Jei norite, į ingredientus galite įdėti razinų, džiovintų abrikosų ar džiovintų spanguolių. Cukrų galite pakeisti mėgstamu saldikliu.
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktai /
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Varškė300 gramų (bet kokio riebumo)
-
Kiaušinis1 vnt
-
Manų kruopos3 šaukštai
-
Cukrus50 gramų
-
Kepimo milteliai1 arbatinis šaukštelis
-
Miltai2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite reikalingus ingredientus.
-
2. Į dubenį suberkite varškę, sutrinkite šakute, įmuškite kiaušinį.
-
Reklama
-
3. Suberkite manų kruopas, cukrų, kepimo miltelius.
-
4. Visus ingredientus sumaišykite šaukštu iki vientisos masės. Dubenį su varškės mišiniu palikite ramybėje 30 minučių, kad manų kruopos spėtų išbrinkti.
-
Reklama
-
5. Tada sudrėkintomis rankomis atskirkite nedidelę dalį (sveriančią apie 30 gramų) nuo visos masės ir suformuokite varškėčius. Kiekvieną blyną pavoliokite miltuose.
-
6. Patogumui karšto gruzdintuvės dubens groteles išklokite kepimo popieriumi, tada ant viršaus sudėkite visus varškėčius. Įdėkite dubenį į gruzdintuvą. Varškėčius kepkite 180 laipsnių temperatūroje 25 minutes. Maždaug 15-ą minutę išėmiau dubenį iš oro gruzdintuvės ir visus varškėčius apverčiau į kitą pusę, tada nusiunčiau atgal, kad baigtų kepti.
-
Reklama
-
7. Iškepę varškėčiai turi skanią auksinę plutą ir yra labai švelnūs viduje. Patiekite juos su mėgstamu sirupu ar grietine.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 3.5/5 (4 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama