Varškėčiai be miltų ir kiaušinių

Varškėčiai be miltų ir kiaušinių

5 (2 įvertinimai)

2 Porcijos
20 min.

Apie receptą

Varškėčiai be miltų ir kiaušinių – puikus greitų pusryčių arba užkandžio variantas visai šeimai. Šiandien papasakosiu patį paprasčiausią ir greičiausią būdą, kaip pasigaminti varškėčius. Tik du ingredientai – ir po 20 minučių turėsi puikius pusryčius. Apvoliojus blynus manų kruopose, varškėčiai gaus idealų tvirtumą, puikiai išlaikys formą ir gražiai apskrus. Patiekti juos gali su grietine arba saldžiu padažu. Skanaus!

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Varškė
    250 gramų
  • Manų kruopos
    4 šaukštai
  • Cukrus
    1~2 arbatiniai šaukšteliai
  • Augalinis aliejus
    1 šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Perkelkite varškę į dubenį ir šiek tiek sutrinkite šakute.
    2. Perkelkite varškę į dubenį ir šiek tiek sutrinkite šakute.
  • Reklama
  • Į varškę įdėkite 2 šaukštus manų kruopų ir cukrų.
    3. Į varškę įdėkite 2 šaukštus manų kruopų ir cukrų.
  • Formuokite iš varškės nedidelius varškėtukus ir apvoliokite juos likusiose manų kruopose.
    4. Formuokite iš varškės nedidelius varškėtukus ir apvoliokite juos likusiose manų kruopose.
  • Reklama
  • Įkaitinkite keptuvę, šiek tiek patepkite aliejumi. Sudėkite varškėtukus į keptuvę.
    5. Įkaitinkite keptuvę, šiek tiek patepkite aliejumi. Sudėkite varškėtukus į keptuvę.
  • Kepkite varškėtukus iš abiejų pusių po 3–4 minutes. Paruoštus varškėčius patiekite.
    6. Kepkite varškėtukus iš abiejų pusių po 3–4 minutes. Paruoštus varškėčius patiekite.
  • Reklama
  • Skanaus!
    7. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Deimantė Lu
Autorius: Deimantė Lu

Deimantė yra „gaminimas.lt“ komandos narė, kurios sritis – saldumynai, kepiniai ir modernūs patiekalai. Ji nuolat eksperimentuoja virtuvėje, ieškodama naujų skonių derinių ir tobulų receptų. Deimantė turi ilgametę maisto tinklaraščio rašymo patirtį, puikiai išmano ingredientų mokslą ir dalinasi savo žiniomis, kad kiekvienas pyragas ar sausainis pavyktų nepriekaištingai. Jos receptai yra tikslūs, aiškūs ir kviečia mėgautis kūryba virtuvėje Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai