Varškėčiai

Varškėčiai

3.3 (3 įvertinimai)

3-4 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Traškūs rausvi varškėčiai gali būti patiekiami pusryčiams ar popietės užkandžiui, papildant juos uogiene ar užpilu, taip pat šviežiomis uogomis ar vaisiais. Varškėčiai yra daugelio vaikų, mėgstamas patiekalas. Patiekdami juos su uogiene ar uogomis, galite būti tikri, kad vaikai juos valgys su malonumu ir net paprašys daugiau!

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Varškė
    540 gramų
  • Vištienos kiaušinis
    1 vnt (mažas)
  • Kvietiniai miltai
    80 gramų
  • Cukrus
    60 gramų
  • Augalinis aliejus
    50 mililitrų (kepimui)
  • Druska
    3 žiupsneliai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite reikiamus ingredientus.
    1. Paruoškite reikiamus ingredientus.
  • Bet kokio riebumo varškę pertrinkite per sietelį į gilų indą.
    2. Bet kokio riebumo varškę pertrinkite per sietelį į gilų indą.
  • Reklama
  • Į tą pačią vietą supilkite cukrų ir druską, įmuškite nedidelį vištienos kiaušinį ir gerai išmaišykite.
    3. Į tą pačią vietą supilkite cukrų ir druską, įmuškite nedidelį vištienos kiaušinį ir gerai išmaišykite.
  • Išsijojus suberkite kvietinius miltus. Truputį miltų palikite varškėčiams apvolioti ir apkepti. Išminkykite ir iš tešlos suformuokite dešrą.
    4. Išsijojus suberkite kvietinius miltus. Truputį miltų palikite varškėčiams apvolioti ir apkepti. Išminkykite ir iš tešlos suformuokite dešrą.
  • Reklama
  • Peiliu supjaustykite griežinėliais, suformuokite ne mažiau kaip 2 cm storio blynus, ir iš visų pusių apvoliokite miltuose.
    5. Peiliu supjaustykite griežinėliais, suformuokite ne mažiau kaip 2 cm storio blynus, ir iš visų pusių apvoliokite miltuose.
  • Įkaitinkite keptuvę ir supilkite į ją augalinį aliejų. Pašildykite 1 minutę ir sumažinkite ugnį iki vidutinės. Blynus sudėkite į aliejų i...
    6. Įkaitinkite keptuvę ir supilkite į ją augalinį aliejų. Pašildykite 1 minutę ir sumažinkite ugnį iki vidutinės. Blynus sudėkite į aliejų ir kepkite iš abiejų pusių 1-2 minutes iki auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Apvertę į kitą pusę sumažinkite ugnį iki minimumo, kad varškėčiai puikiai iškeptų viduje.
    7. Apvertę į kitą pusę sumažinkite ugnį iki minimumo, kad varškėčiai puikiai iškeptų viduje.
  • Iškepusius varškėčius dėkite į lėkštes, papuoškite pagal skonį ir patiekite šiltą su šviežiomis uogomis arba grietine.
    8. Iškepusius varškėčius dėkite į lėkštes, papuoškite pagal skonį ir patiekite šiltą su šviežiomis uogomis arba grietine.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3.3/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai