Vaisinis pyragas su želatina

Vaisinis pyragas su želatina

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
5 val.

Apie receptą

Šis pyragas dar vadinamas „mozaika“. Visi jį mėgsta jau seniai, o paruošimo variantų yra labai daug (su sausainiais, su cukruotais vaisiais, su šviežiais vaisiais, riešutais ir kt.). Šį želatinos vaisių pyragą galima paruošti įvairiais būdais. Siūlau ne patį paprasčiausią, bet vieną geriausių variantą. Tokį pyragą galite saugiai paruošti net šventiniam stalui. Jei naudosite sausainius, galėsite pyragą pagaminti dar greičiau. Taigi, pažiūrėkite, kaip pasigaminti vaisių pyragą su želatina ir pradžiuginkite savo šeimą bei svečius.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Miltai
    100 gramų
  • Grietinė
    500 mililitrų
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Želatina
    3 šaukštai
  • Cukrus
    1.5 stiklinės (0,5 puodelio vienam biskvitui)
  • Soda
    1 arbatinis šaukštelis (gesinta actu)
  • Vanduo
    1 stiklinė
  • Vaisiai
    pagal skonį (čia naudojamos braškės, bananai, kiviai ir ananasai)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Kiaušinius išplakti su cukrumi.
    1. Kiaušinius išplakti su cukrumi.
  • Suberkite gesintą sodą ir miltus. Tęskite plakimą iki vientisos masės.
    2. Suberkite gesintą sodą ir miltus. Tęskite plakimą iki vientisos masės.
  • Reklama
  • Tešlą supilkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir pašaukite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 20 minučių. Šis biskvitas greitai iš...
    3. Tešlą supilkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir pašaukite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 20 minučių. Šis biskvitas greitai iškepa.
  • Leiskite šiek tiek pastovėti, tada supjaustykite mažais kubeliais.
    4. Leiskite šiek tiek pastovėti, tada supjaustykite mažais kubeliais.
  • Reklama
  • Dabar želatiną reikia praskiesti šiltu vandeniu ir palikti 15 minučių išbrinkti.
    5. Dabar želatiną reikia praskiesti šiltu vandeniu ir palikti 15 minučių išbrinkti.
  • Tuo tarpu supjaustykite vaisius. Naudokite bet kokius vaisius ir net uogas pagal savo skonį. Nusprendžiau naudoti ryškius ir kontrastingu...
    6. Tuo tarpu supjaustykite vaisius. Naudokite bet kokius vaisius ir net uogas pagal savo skonį. Nusprendžiau naudoti ryškius ir kontrastingus vaisius: ananasą, braškę, bananą ir kivi.
  • Reklama
  • Paimkite indą, kuriame gaminsime savo vaisių pyragą su želatina. Uždenkite ją maistine plėvele.
    7. Paimkite indą, kuriame gaminsime savo vaisių pyragą su želatina. Uždenkite ją maistine plėvele.
  • Atskirai išplakite grietinę ir cukrų. Pridėti želatiną.
    8. Atskirai išplakite grietinę ir cukrų. Pridėti želatiną.
  • Reklama
  • Supilkite šiek tiek įdaro, suberkite vaisius ir susmulkintą biskvitą.
    9. Supilkite šiek tiek įdaro, suberkite vaisius ir susmulkintą biskvitą.
  • Ir supilkite likusį įdarą.
    10. Ir supilkite likusį įdarą.
  • Reklama
  • Dėkite į šaldytuvą bent 4 valandoms. Tada išimame vaisių pyragą su želatina ir supjaustome gabalėliais.
    11. Dėkite į šaldytuvą bent 4 valandoms. Tada išimame vaisių pyragą su želatina ir supjaustome gabalėliais.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai