Vaisinis pyragas su želatina
5 (1 įvertinimai)
6 Porcijos
5 val.
Apie receptą
Šis pyragas dar vadinamas „mozaika“. Visi jį mėgsta jau seniai, o paruošimo variantų yra labai daug (su sausainiais, su cukruotais vaisiais, su šviežiais vaisiais, riešutais ir kt.). Šį želatinos vaisių pyragą galima paruošti įvairiais būdais. Siūlau ne patį paprasčiausią, bet vieną geriausių variantą. Tokį pyragą galite saugiai paruošti net šventiniam stalui. Jei naudosite sausainius, galėsite pyragą pagaminti dar greičiau. Taigi, pažiūrėkite, kaip pasigaminti vaisių pyragą su želatina ir pradžiuginkite savo šeimą bei svečius.
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktai /
# VaisiaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Miltai100 gramų
-
Grietinė500 mililitrų
-
Kiaušinis1 vnt
-
Želatina3 šaukštai
-
Cukrus1.5 stiklinės (0,5 puodelio vienam biskvitui)
-
Soda1 arbatinis šaukštelis (gesinta actu)
-
Vanduo1 stiklinė
-
Vaisiaipagal skonį (čia naudojamos braškės, bananai, kiviai ir ananasai)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Kiaušinius išplakti su cukrumi.
-
2. Suberkite gesintą sodą ir miltus. Tęskite plakimą iki vientisos masės.
-
Reklama
-
3. Tešlą supilkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir pašaukite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 20 minučių. Šis biskvitas greitai iškepa.
-
4. Leiskite šiek tiek pastovėti, tada supjaustykite mažais kubeliais.
-
Reklama
-
5. Dabar želatiną reikia praskiesti šiltu vandeniu ir palikti 15 minučių išbrinkti.
-
6. Tuo tarpu supjaustykite vaisius. Naudokite bet kokius vaisius ir net uogas pagal savo skonį. Nusprendžiau naudoti ryškius ir kontrastingus vaisius: ananasą, braškę, bananą ir kivi.
-
Reklama
-
7. Paimkite indą, kuriame gaminsime savo vaisių pyragą su želatina. Uždenkite ją maistine plėvele.
-
8. Atskirai išplakite grietinę ir cukrų. Pridėti želatiną.
-
Reklama
-
9. Supilkite šiek tiek įdaro, suberkite vaisius ir susmulkintą biskvitą.
-
10. Ir supilkite likusį įdarą.
-
Reklama
-
11. Dėkite į šaldytuvą bent 4 valandoms. Tada išimame vaisių pyragą su želatina ir supjaustome gabalėliais.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama