Upėtakių sriuba
5 (1 įvertinimai)
Apie receptą
Kaip tikra jūros gėrybių žinovė, galiu jus patikinti, kad ši upėtakių sriuba yra puiki. Ypač jei gaminsite atsargiai, pagal receptą, rezultatas bus skanus – pažadu! Upėtakių sriubos receptas aprašytas labai nuodugniai, todėl tiesiog laikydamiesi toliau aprašyto recepto galite pasigaminti puikų „pirmą“ patiekalą. Juk tai visai nesunku, svarbiausia gerai išsirinkti žuvį, o dar geriau – nusipirkti specialų sriubos rinkinį. Prieskoniai taip pat sulaukia ypatingo dėmesio. Geriau netaupykite ir imkite kokybiškas, kad nesugadintumėte pilvo šventės. Suteiktos naujausios instrukcijos ir nustatymai, todėl laikas pradėti! Kaip virti upėtakių sriubą – skaitykite ir mokykitės.
-
Reikalingi ingredientai:
-
Bulvės3 vnt
-
Morkos2 vnt
-
Upėtakis500 gramų
-
Druskapagal skonį
-
Alyvuogių aliejus1 šaukštas
-
Svogūnai1 vnt
-
Prieskoniaipagal skonį
-
Vanduo4 litrai
-
Pipiraipagal skonį
-
Lauro lapai2 vnt
-
Askaloniniai česnakai2 vnt
Gaminimo eiga
-
1. Supilkite vandenį į puodą ir sudėkite žuvį. Lauro lapai, prieskoniai, druska, pipirai ir svogūnai. Virkite 30 minučių.
-
2. Kol sultinys verda, supjaustome svogūnus su pusžiedžiais ir dedame į keptuvę, kurioje jau yra alyvuogių aliejaus. Bulves supjaustome kubeliais, morkas – standartiškai.
-
Reklama
-
3. Iš išvirusio sultinio išimame žuvį.
-
4. Sultinį rekomenduojama perkošti. Per sietelį, žinoma.
-
Reklama
-
5. Dabar į tą patį sultinį sudėkite morkas ir bulves ir virkite ant vidutinės ugnies 10 minučių.
-
6. Žuvį supjaustykite.
-
Reklama
-
7. Patikrinkite ar išvirė daržovės.
-
8. Į sriubą sudedame žuvį.
-
Reklama
-
9. Leiskite virti 3 minutes.
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama