Upėtakių sriuba

Upėtakių sriuba

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
55 min.

Apie receptą

Kaip tikra jūros gėrybių žinovė, galiu jus patikinti, kad ši upėtakių sriuba yra puiki. Ypač jei gaminsite atsargiai, pagal receptą, rezultatas bus skanus – pažadu! Upėtakių sriubos receptas aprašytas labai nuodugniai, todėl tiesiog laikydamiesi toliau aprašyto recepto galite pasigaminti puikų „pirmą“ patiekalą. Juk tai visai nesunku, svarbiausia gerai išsirinkti žuvį, o dar geriau – nusipirkti specialų sriubos rinkinį. Prieskoniai taip pat sulaukia ypatingo dėmesio. Geriau netaupykite ir imkite kokybiškas, kad nesugadintumėte pilvo šventės. Suteiktos naujausios instrukcijos ir nustatymai, todėl laikas pradėti! Kaip virti upėtakių sriubą – skaitykite ir mokykitės.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Žuvis / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bulvės
    3 vnt
  • Morkos
    2 vnt
  • Upėtakis
    500 gramų
  • Druska
    pagal skonį
  • Alyvuogių aliejus
    1 šaukštas
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Prieskoniai
    pagal skonį
  • Vanduo
    4 litrai
  • Pipirai
    pagal skonį
  • Lauro lapai
    2 vnt
  • Askaloniniai česnakai
    2 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Supilkite vandenį į puodą ir sudėkite žuvį. Lauro lapai, prieskoniai, druska, pipirai ir svogūnai. Virkite 30 minučių.
    1. Supilkite vandenį į puodą ir sudėkite žuvį. Lauro lapai, prieskoniai, druska, pipirai ir svogūnai. Virkite 30 minučių.
  • Kol sultinys verda, supjaustome svogūnus su pusžiedžiais ir dedame į keptuvę, kurioje jau yra alyvuogių aliejaus. Bulves supjaustome kube...
    2. Kol sultinys verda, supjaustome svogūnus su pusžiedžiais ir dedame į keptuvę, kurioje jau yra alyvuogių aliejaus. Bulves supjaustome kubeliais, morkas – standartiškai.
  • Reklama
  • Iš išvirusio sultinio išimame žuvį.
    3. Iš išvirusio sultinio išimame žuvį.
  • Sultinį rekomenduojama perkošti. Per sietelį, žinoma.
    4. Sultinį rekomenduojama perkošti. Per sietelį, žinoma.
  • Reklama
  • Dabar į tą patį sultinį sudėkite morkas ir bulves ir virkite ant vidutinės ugnies 10 minučių.
    5. Dabar į tą patį sultinį sudėkite morkas ir bulves ir virkite ant vidutinės ugnies 10 minučių.
  • Žuvį supjaustykite.
    6. Žuvį supjaustykite.
  • Reklama
  • Patikrinkite ar išvirė daržovės.
    7. Patikrinkite ar išvirė daržovės.
  • Į sriubą sudedame žuvį.
    8. Į sriubą sudedame žuvį.
  • Reklama
  • Leiskite virti 3 minutes.
    9. Leiskite virti 3 minutes.
  • Skanaus!
    10. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai