Kotletai su grybų padažu
5 (2 įvertinimai)
6 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Labai aromatingas ir skanus patiekalas, kuris tiesiog tirpsta burnoje. Jį paruošti nebus sunku. Jis netgi papuoš šventinį stalą. Pagal šį paprastą receptą paruošti kotletai su grybų padažu tiesiog ištirps burnoje. Tokį patiekalą galite paruošti šventiniam stalui. Tokiu atveju patiekalą rekomenduoju patiekti gražioje kepimo formoje, užpilti padažu ir troškinti orkaitėje apie 15 minučių. Kiekvienai dienai tokį patiekalą galima patiekti su bet kokiu garnyru - ryžiais, bulvėmis ar makaronais. Tikiuosi, kad mėsos kukulių su padažu receptas bus jūsų valgiaraštyje dar daugelį metų.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Malta mėsa500 gramų (jautiena + kiauliena)
-
Svogūnai2 vnt
-
Sūris100 gramų
-
Grybai300 gramų
-
Kiaušinis1 vnt
-
Grietinėlė arba grietinė150 mililitrų
-
Druska0,5~0,75 arbatinio šaukštelio
-
Malti juodieji pipirai2 žiupsneliai
-
Aliejus150 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūną.
-
2. Grybus nuplaukite ir supjaustykite. Tiks bet kokie grybai. Aš naudojau pievagrybius.
-
Reklama
-
3. Sūrį supjaustykite mažais gabalėliais.
-
4. Į faršą įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir pipirų. Mėsai galite pridėti džiovintų žolelių. Gerai išmaišykite.
-
Reklama
-
5. Formuojame kotletus. Maltą mėsą padalinkite į mažas dalis. Iš kiekvienos porcijos darome paplotį, į vidurį dedame smulkinto sūrio ir suvyniojame. Geriausia tai daryti drėgnomis rankomis. Įsitikinkite, kad sūris yra gerai paslėptas, kitaip jis gali ištekėti gaminant.
-
6. Kepkite kotletus ant vidutinės ugnies. Kepkite, kol susidarys graži plutelė.
-
Reklama
-
7. Dabar paruošime padažą. Norėdami tai padaryti, apkepkite grybus ir svogūnus augaliniame aliejuje. Druska ir pipirai.
-
8. Kai grybai ir svogūnai apkeps, supilkite grietinėlę arba grietinę. Troškinkite tiesiog 5-7 minutes. Apkeptus kotletus sudėkite į kepimo indą ir užpilkite grybų padažu. Pašaukite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 30 minučių.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama