Kotletai su grybų padažu

Kotletai su grybų padažu

5 (2 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Labai aromatingas ir skanus patiekalas, kuris tiesiog tirpsta burnoje. Jį paruošti nebus sunku. Jis netgi papuoš šventinį stalą. Pagal šį paprastą receptą paruošti kotletai su grybų padažu tiesiog ištirps burnoje. Tokį patiekalą galite paruošti šventiniam stalui. Tokiu atveju patiekalą rekomenduoju patiekti gražioje kepimo formoje, užpilti padažu ir troškinti orkaitėje apie 15 minučių. Kiekvienai dienai tokį patiekalą galima patiekti su bet kokiu garnyru - ryžiais, bulvėmis ar makaronais. Tikiuosi, kad mėsos kukulių su padažu receptas bus jūsų valgiaraštyje dar daugelį metų.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Malta mėsa
    500 gramų (jautiena + kiauliena)
  • Svogūnai
    2 vnt
  • Sūris
    100 gramų
  • Grybai
    300 gramų
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Grietinėlė arba grietinė
    150 mililitrų
  • Druska
    0,5~0,75 arbatinio šaukštelio
  • Malti juodieji pipirai
    2 žiupsneliai
  • Aliejus
    150 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūną.
    1. Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūną.
  • Grybus nuplaukite ir supjaustykite. Tiks bet kokie grybai. Aš naudojau pievagrybius.
    2. Grybus nuplaukite ir supjaustykite. Tiks bet kokie grybai. Aš naudojau pievagrybius.
  • Reklama
  • Sūrį supjaustykite mažais gabalėliais.
    3. Sūrį supjaustykite mažais gabalėliais.
  • Į faršą įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir pipirų. Mėsai galite pridėti džiovintų žolelių. Gerai išmaišykite.
    4. Į faršą įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir pipirų. Mėsai galite pridėti džiovintų žolelių. Gerai išmaišykite.
  • Reklama
  • Formuojame kotletus. Maltą mėsą padalinkite į mažas dalis. Iš kiekvienos porcijos darome paplotį, į vidurį dedame smulkinto sūrio ir suvy...
    5. Formuojame kotletus. Maltą mėsą padalinkite į mažas dalis. Iš kiekvienos porcijos darome paplotį, į vidurį dedame smulkinto sūrio ir suvyniojame. Geriausia tai daryti drėgnomis rankomis. Įsitikinkite, kad sūris yra gerai paslėptas, kitaip jis gali ištekėti gaminant.
  • Kepkite kotletus ant vidutinės ugnies. Kepkite, kol susidarys graži plutelė.
    6. Kepkite kotletus ant vidutinės ugnies. Kepkite, kol susidarys graži plutelė.
  • Reklama
  • Dabar paruošime padažą. Norėdami tai padaryti, apkepkite grybus ir svogūnus augaliniame aliejuje. Druska ir pipirai.
    7. Dabar paruošime padažą. Norėdami tai padaryti, apkepkite grybus ir svogūnus augaliniame aliejuje. Druska ir pipirai.
  • Kai grybai ir svogūnai apkeps, supilkite grietinėlę arba grietinę. Troškinkite tiesiog 5-7 minutes. Apkeptus kotletus sudėkite į kepimo i...
    8. Kai grybai ir svogūnai apkeps, supilkite grietinėlę arba grietinę. Troškinkite tiesiog 5-7 minutes. Apkeptus kotletus sudėkite į kepimo indą ir užpilkite grybų padažu. Pašaukite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 30 minučių.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai