Ryžiai su vištiena grietinėlėje
5 (1 įvertinimai)
5 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Šis patiekalas labai sotus ir skanus. Jis gali būti saugiai paruoštas ant šventinio stalo. Vištiena su ryžiais geriausia patiekti karštus. Prie jų drąsiai galite paruošti daržovių salotas. Šiam patiekalui galite naudoti bet kurią vištienos dalį. Ryžiai gali būti apvalūs arba ilgagrūdžiai. Grietinėlę geriau naudoti riebesnę.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Ryžiai250 gramų
-
Vištiena500 gramų
-
Druskapagal skonį
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
-
Aliejus70 mililitrų
-
Svogūnai1 vnt
-
Grietinėlė125 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Ryžius gerai nuplaukite, sudėkite į puodą. Užpildykite švariu vandeniu. Virkite grūdus 20-30 minučių.
-
Reklama
-
3. Mėsą sudėkite į keptuvę ir kepkite 2–3 minutes augaliniame aliejuje.
-
4. Susmulkinkite svogūną.
-
Reklama
-
5. Sudėkite svogūną ant mėsos. Viską kartu pakepinkite 5-7 minutes.
-
6. Nuplaukite virtus ryžius.
-
Reklama
-
7. Sudėkite ant mėsos ir svogūnų, supilkite grietinėlę.
-
8. Įberkite druskos.
-
Reklama
-
9. Įberkite maltų juodųjų pipirų. Viską kartu troškinkite 8-13 minučių. Keptuvę būtinai uždenkite dangčiu.
-
10. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama