Sūdyti lašiniai sūryme
5 (1 įvertinimai)
10 Porcijos
13 val.
Apie receptą
Aš jums papasakosiu, kaip pasigaminti sūdytus lašinius sūryme. Lašinių sūdymas nėra toks sudėtingas procesas. Svarbiausia šiuo klausimu pasirinkti kokybiškus lašinius su mėsa ir būtinai šviežius. Jei dar nebandėte gaminti tokio tipo lašinių sūryme, pirmą kartą rekomenduoju pamėginti ne daug, kad išbandytumėte receptą.
Paskirtis: Marinavimo receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Česnakai3 skiltelės
-
Lašiniai1 kilogramas
-
Vanduo2 stiklinės (apytiksliai)
-
Lauro lapas2 vnt
-
Kvapieji pipirų žirneliai5 vnt
-
Jūros druska (rupi)1 stiklinė
-
Sausi žalumynai1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Lašinius kruopščiai nuplaukite ir nuvalykite servetėlėmis.
-
2. Kad marinavimas būtų greitesnis, supjaustykite nedideliais, maždaug 3-4 centimetrų storio gabalėliais.
-
Reklama
-
3. Aš naudoju stambią jūros druską. Supilkite į dubenį ir užpilkite verdančiu vandeniu (2 stiklinės).
-
4. Lašinius dėkite į dubenį su pasūdytu vandeniu, kol jie visiškai bus apsemti.
-
Reklama
-
5. Česnako skilteles nulupkite ir sudėkite į lašinius, dėkite lauro lapelį, pipirus, džiovintas žoleles.
-
6. Išmaišykite ir padėkite lašinius į šaldytuvą 12 valandų, jei įmanoma ilgiau (jei galite ištverti).Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama