Blyneliai su lašiša ir kreminiu sūriu

Blyneliai su lašiša ir kreminiu sūriu

5 (1 įvertinimai)

5 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Šis užkandis labai tinka šventiniam stalui ir bet kokiai šventei . Žinoma, tinka ir kasdienai. Būtinai išbandykite! Naudojau Philadelphia sūrį, nes jis lengvai tepasi ir puikiai dera su lašiša. Šis užkandis yra pirmas dalykas, kurį svečiai griebia. Tikras skanėstas!

Receptai pagal ingredientus: # Žuvis / # Miltai
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Miltai
    1 stiklinė
  • Cukrus
    1 arbatinis šaukštelis
  • Pienas
    400 mililitrų
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Sviestas
    60 gramų
  • Lašiša šiek tiek pasūdyta
    400 gramų
  • Kreminis sūris
    100 gramų
  • Žalumynai
    1 ryšulėlis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pradedame ruošdami tešlą mūsų blynams. Miltus persijokite per platų sietelį. Supilkite cukrų ir druską.
    1. Pradedame ruošdami tešlą mūsų blynams. Miltus persijokite per platų sietelį. Supilkite cukrų ir druską.
  • Lėtai supilkite pieną, maišykite mišinį šluotele. Pienas turi būti kambario temperatūros.
    2. Lėtai supilkite pieną, maišykite mišinį šluotele. Pienas turi būti kambario temperatūros.
  • Reklama
  • Į masę įmuškite kiaušinius, išmaišykite. Tada supilkite lydytą sviestą. Maišykite šluotele, kol išnyks gumuliukai. Tada uždenkite mišinį ...
    3. Į masę įmuškite kiaušinius, išmaišykite. Tada supilkite lydytą sviestą. Maišykite šluotele, kol išnyks gumuliukai. Tada uždenkite mišinį rankšluosčiu ir palikite pusvalandžiui.
  • Blynus kepame karštoje keptuvėje, prieš tai pateptoje aliejumi. Kepkite juos iš abiejų pusių dvi ar tris minutes.
    4. Blynus kepame karštoje keptuvėje, prieš tai pateptoje aliejumi. Kepkite juos iš abiejų pusių dvi ar tris minutes.
  • Reklama
  • Kiekvieną blyną užpildome sūriu (sūrį švelniai paskirstome maždaug į blyno centrą), sluoksniuojame lašišos ir smulkintų žolelių. Susukite...
    5. Kiekvieną blyną užpildome sūriu (sūrį švelniai paskirstome maždaug į blyno centrą), sluoksniuojame lašišos ir smulkintų žolelių. Susukite į vamzdelį.
  • Vamzdelį supjaustome į tris dalis, kurių kiekviena išdėliojama ant lėkštės. Gero apetito!
    6. Vamzdelį supjaustome į tris dalis, kurių kiekviena išdėliojama ant lėkštės. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai