Ukrainietiški blynai
5 (1 įvertinimai)
5-6 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Jei namuose turite stiklinę kefyro, galite būti ramūs dėl pusryčių. Skaniais ukrainietiškais blynais galite pavaišinti visą šeimą. Turėdami tik vieną stiklinę kefyro ir kiaušinį, galite pavaišinti šeimą gardžiais ukrainietiškais blynais pusryčiams. Tai greita ir labai paprasta! Išsami informacija, kaip visada, žingsnis po žingsnio recepte. Skanaus!
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktai /
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kefyras250 mililitrų (arba rūgpienis)
-
Vanduo40 mililitrų
-
Kiaušinis1 vnt
-
Druska1/2 šaukštelio
-
Cukrus3 šaukštai
-
Soda1/2 šaukštelio
-
Augalinis aliejus50 gramų (kepimui)
-
Kvietiniai miltai240 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Į puodą supilkite kefyrą (arba jogurtą) ir vandenį, šiek tiek pakaitinkite.
-
Reklama
-
3. Dubenyje sumaišykite kiaušinį, druską, cukrų.
-
4. Supilkite pašildytą kefyrą (arba jogurtą), išmaišykite.
-
Reklama
-
5. 2-3 dozėmis suberti miltus, išmaišyti iki vientisos masės.
-
6. Galiausiai suberkite sodą, išmaišykite ir daugiau nemaišykite, kad išliktų sodri tešlos struktūra.
-
Reklama
-
7. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi, išklokite tešlą ir kepkite blynus ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių.
-
8. Blynai yra sodrūs, rausvi, apetitą keliantys. Patiekite juos su grietine, uogiene ar kondensuotu pienu. Puikus pasirinkimas pusryčiams, patiks šeimai!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama