Ukrainietiški blynai

Ukrainietiški blynai

5 (1 įvertinimai)

5-6 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Jei namuose turite stiklinę kefyro, galite būti ramūs dėl pusryčių. Skaniais ukrainietiškais blynais galite pavaišinti visą šeimą. Turėdami tik vieną stiklinę kefyro ir kiaušinį, galite pavaišinti šeimą gardžiais ukrainietiškais blynais pusryčiams. Tai greita ir labai paprasta! Išsami informacija, kaip visada, žingsnis po žingsnio recepte. Skanaus!

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kefyras
    250 mililitrų (arba rūgpienis)
  • Vanduo
    40 mililitrų
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Druska
    1/2 šaukštelio
  • Cukrus
    3 šaukštai
  • Soda
    1/2 šaukštelio
  • Augalinis aliejus
    50 gramų (kepimui)
  • Kvietiniai miltai
    240 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Į puodą supilkite kefyrą (arba jogurtą) ir vandenį, šiek tiek pakaitinkite.
    2. Į puodą supilkite kefyrą (arba jogurtą) ir vandenį, šiek tiek pakaitinkite.
  • Reklama
  • Dubenyje sumaišykite kiaušinį, druską, cukrų.
    3. Dubenyje sumaišykite kiaušinį, druską, cukrų.
  • Supilkite pašildytą kefyrą (arba jogurtą), išmaišykite.
    4. Supilkite pašildytą kefyrą (arba jogurtą), išmaišykite.
  • Reklama
  • 2-3 dozėmis suberti miltus, išmaišyti iki vientisos masės.
    5. 2-3 dozėmis suberti miltus, išmaišyti iki vientisos masės.
  • Galiausiai suberkite sodą, išmaišykite ir daugiau nemaišykite, kad išliktų sodri tešlos struktūra.
    6. Galiausiai suberkite sodą, išmaišykite ir daugiau nemaišykite, kad išliktų sodri tešlos struktūra.
  • Reklama
  • Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi, išklokite tešlą ir kepkite blynus ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių.
    7. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi, išklokite tešlą ir kepkite blynus ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių.
  • Blynai yra sodrūs, rausvi, apetitą keliantys. Patiekite juos su grietine, uogiene ar kondensuotu pienu. Puikus pasirinkimas pusryčiams, p...
    8. Blynai yra sodrūs, rausvi, apetitą keliantys. Patiekite juos su grietine, uogiene ar kondensuotu pienu. Puikus pasirinkimas pusryčiams, patiks šeimai!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai