Troškinys su malta mėsa ir daržovėmis
5 (2 įvertinimai)
								4  Porcijos
						
								2 val.
						Apie receptą
Jei troškinį gaminsite be faršo, gausite puikų liesą patiekalą. Galite valgyti troškinį ir karštą ir šaltą. Jei pasiilgote daržovių ir negalite gyventi be mėsos, pabandykite pasigaminti troškinį su malta mėsa ir daržovėmis pagal klasikinį receptą. Patiekalas yra ne tik sotus, bet ir labai aromatingas bei skanus. Jei nedėsite maltos mėsos, tai bus puikus pasirinkimas gavėnios stalui.
Paskirtis: Pietų receptai
				Receptai pagal ingredientus: 
					# Daržovės / 
					# MėsaReklama
- 
                                                    Reikalingi ingredientai:
- 
													Malta mėsa300 gramų
- 
													Cukinijos1 vnt
- 
													Baklažanas1 vnt
- 
													Pomidorai2 vnt
- 
													Pipirai1 vnt
- 
													Morkos2 vnt
- 
													Svogūnai1 vnt
- 
													Bulvės3 vnt
- 
													Druskapagal skonį
- 
													Aliejus40 gramų
Reklama
									Gaminimo eiga
- 
                                                     1. Paruoškite visas daržoves: nulupkite ir gerai nuplaukite. Supjaustykite visas daržoves, paruoškite faršą. 1. Paruoškite visas daržoves: nulupkite ir gerai nuplaukite. Supjaustykite visas daržoves, paruoškite faršą.
- 
                                                     2. Svogūnus ir morkas pakepinkite augaliniame aliejuje. Aš tai darau iš karto puode. 2. Svogūnus ir morkas pakepinkite augaliniame aliejuje. Aš tai darau iš karto puode.
- 
Reklama
- 
                                                     3. Sudėkite maltą mėsą ir įpilkite 100 ml vandens. Troškinkite, kol vanduo išgaruos. Po to sudėkite smulkiai pjaustytas bulves ir nuolat maišydami pakepinkite. 3. Sudėkite maltą mėsą ir įpilkite 100 ml vandens. Troškinkite, kol vanduo išgaruos. Po to sudėkite smulkiai pjaustytas bulves ir nuolat maišydami pakepinkite.
- 
                                                     4. Baklažanus ir cukinijas taip pat supjaustome mažais kubeliais ir dedame kepti. Pirmiausia galite palikti baklažanus nedideliame kiekyje druskos, kad visas kartumas išnyktų. 4. Baklažanus ir cukinijas taip pat supjaustome mažais kubeliais ir dedame kepti. Pirmiausia galite palikti baklažanus nedideliame kiekyje druskos, kad visas kartumas išnyktų.
- 
Reklama
- 
                                                     5. Pomidorus smulkiai supjaustykite ir sudėkite į daržoves bei maltą mėsą. Jie veiks vietoj pomidorų pastos. Jei norite, galite įpilti šiek tiek vaisių sulčių. 5. Pomidorus smulkiai supjaustykite ir sudėkite į daržoves bei maltą mėsą. Jie veiks vietoj pomidorų pastos. Jei norite, galite įpilti šiek tiek vaisių sulčių.
- 
                                                     6. Kopūstą susmulkinkite ir taip pat sudėkite į puodą. Visas daržoves pakepinkite ant silpnos ugnies, nuolat maišydami. 6. Kopūstą susmulkinkite ir taip pat sudėkite į puodą. Visas daržoves pakepinkite ant silpnos ugnies, nuolat maišydami.
- 
Reklama
- 
                                                     7. Pačioje pabaigoje suberkite žalumynus ir pagardinkite. Kai nebėra viso skysčio pertekliaus, patiekalas gali būti laikomas paruoštu. 7. Pačioje pabaigoje suberkite žalumynus ir pagardinkite. Kai nebėra viso skysčio pertekliaus, patiekalas gali būti laikomas paruoštu.
- 
                                                     8. Troškinį su malta mėsa ir daržovėmis galima patiekti karštą arba šaltą.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą! 8. Troškinį su malta mėsa ir daržovėmis galima patiekti karštą arba šaltą.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
- 
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
- 
Reklama
 
				


















