Troškinys su malta mėsa ir daržovėmis

Troškinys su malta mėsa ir daržovėmis

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Jei troškinį gaminsite be faršo, gausite puikų liesą patiekalą. Galite valgyti troškinį ir karštą ir šaltą. Jei pasiilgote daržovių ir negalite gyventi be mėsos, pabandykite pasigaminti troškinį su malta mėsa ir daržovėmis pagal klasikinį receptą. Patiekalas yra ne tik sotus, bet ir labai aromatingas bei skanus. Jei nedėsite maltos mėsos, tai bus puikus pasirinkimas gavėnios stalui.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Malta mėsa
    300 gramų
  • Cukinijos
    1 vnt
  • Baklažanas
    1 vnt
  • Pomidorai
    2 vnt
  • Pipirai
    1 vnt
  • Morkos
    2 vnt
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Bulvės
    3 vnt
  • Druska
    pagal skonį
  • Aliejus
    40 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visas daržoves: nulupkite ir gerai nuplaukite. Supjaustykite visas daržoves, paruoškite faršą.
    1. Paruoškite visas daržoves: nulupkite ir gerai nuplaukite. Supjaustykite visas daržoves, paruoškite faršą.
  • Svogūnus ir morkas pakepinkite augaliniame aliejuje. Aš tai darau iš karto puode.
    2. Svogūnus ir morkas pakepinkite augaliniame aliejuje. Aš tai darau iš karto puode.
  • Reklama
  • Sudėkite maltą mėsą ir įpilkite 100 ml vandens. Troškinkite, kol vanduo išgaruos. Po to sudėkite smulkiai pjaustytas bulves ir nuolat mai...
    3. Sudėkite maltą mėsą ir įpilkite 100 ml vandens. Troškinkite, kol vanduo išgaruos. Po to sudėkite smulkiai pjaustytas bulves ir nuolat maišydami pakepinkite.
  • Baklažanus ir cukinijas taip pat supjaustome mažais kubeliais ir dedame kepti. Pirmiausia galite palikti baklažanus nedideliame kiekyje d...
    4. Baklažanus ir cukinijas taip pat supjaustome mažais kubeliais ir dedame kepti. Pirmiausia galite palikti baklažanus nedideliame kiekyje druskos, kad visas kartumas išnyktų.
  • Reklama
  • Pomidorus smulkiai supjaustykite ir sudėkite į daržoves bei maltą mėsą. Jie veiks vietoj pomidorų pastos. Jei norite, galite įpilti šiek ...
    5. Pomidorus smulkiai supjaustykite ir sudėkite į daržoves bei maltą mėsą. Jie veiks vietoj pomidorų pastos. Jei norite, galite įpilti šiek tiek vaisių sulčių.
  • Kopūstą susmulkinkite ir taip pat sudėkite į puodą. Visas daržoves pakepinkite ant silpnos ugnies, nuolat maišydami.
    6. Kopūstą susmulkinkite ir taip pat sudėkite į puodą. Visas daržoves pakepinkite ant silpnos ugnies, nuolat maišydami.
  • Reklama
  • Pačioje pabaigoje suberkite žalumynus ir pagardinkite. Kai nebėra viso skysčio pertekliaus, patiekalas gali būti laikomas paruoštu.
    7. Pačioje pabaigoje suberkite žalumynus ir pagardinkite. Kai nebėra viso skysčio pertekliaus, patiekalas gali būti laikomas paruoštu.
  • Troškinį su malta mėsa ir daržovėmis galima patiekti karštą arba šaltą.
    8. Troškinį su malta mėsa ir daržovėmis galima patiekti karštą arba šaltą.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai