Troškinta raudona žuvis
5 (3 įvertinimai)
2 Porcijos
2 val.
Apie receptą
Neįtikėtinai paprastas, bet stebėtinai skanus patiekalas – troškinta raudona žuvis. Grietinės padažas su žalumynais puikiai dera su raudona žuvimi, sustiprindamas ir pagerindamas jos skonį. Kiekvienas patyręs virėjas žino, kaip raudoną žuvį padaryti sultingą ir labai švelnią. Teisingai – paslaptis slypi padaže. Būtent jis padaro žuvį sultingą, švelnią ir kvapnią. Dažniausiai raudona žuvis imama troškinimui ir verdama su baltuoju padažu. Grietinė ir žalumynai yra idealūs, todėl šiandien siūlau gaminti troškintą raudoną žuvį pagal klasikinį receptą.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Žuvis /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Lašiša1 kilogramas
-
Grietinė100 gramų
-
Žalumynai20 gramų
-
Aliejus20 gramų
-
Druska ir prieskoniaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Pirmiausia žuvį supjaustykite maždaug 2 cm pločio gabalėliais. Pagardiname ir pasūdome.
-
2. Dėkite žuvį kepti į keptuvę. Nekurkite per didelės ugnies, nes ši žuvis labai švelni.
-
Reklama
-
3. Kepkite iš abiejų pusių, kol pasidarys šviesiai auksinė spalva.
-
4. Kol žuvis kepa, galite pasigaminti padažą. Tam mums reikia grietinės ir žolelių. Paprastai aš imu svogūnų laiškus ir krapus.
-
Reklama
-
5. Grietinę su žalumynais supilkite ant žuvies ir uždenkite dangčiu. Troškinkite apie 15 minučių ant labai mažos ugnies. Jei reikia, grietinę galima šiek tiek atskiesti vandeniu.
-
6. Tokia troškinta raudona žuvis ne tik estetiška, bet ir nepaprastai skani.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama