Triušis troškintas su bulvėmis orkaitėje

Triušis troškintas su bulvėmis orkaitėje

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Triušiena yra labai sveika, bet ją vis tiek reikia skaniai iškepti, tiesa? Iš šio recepto sužinosite, kaip lengvai ir paprastai pietums ar vakarienei iškepti orkaitėje troškintą triušį su bulvėmis. Patiekalai iš švelnios ir skanios triušienos ant mūsų stalų pasirodo nedažnai. Bet veltui! Triušieną labai lengva paruošti, iš jos galima ruošti tiek paprastus, tiek įmantrius patiekalus. Triušis, troškintas su bulvėmis orkaitėje, bus dažnas svečias jūsų valgiaraštyje.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Triušiena be kaulų
    300~400 gramų
  • Bulvės
    4~5 vnt
  • Pomidorai
    2~3 vnt
  • Paprika
    1 vnt
  • Svogūnai
    1~2 vnt
  • Šparaginės pupelės
    100 gramų
  • Šaldyti žalieji žirneliai
    50~100 gramų
  • Aliejus
    2 šaukštai
  • Sviestas
    40~50 gramų
  • Malti juodieji pipirai
    1~2 žiupsnelis
  • Druska
    pagal skonį
  • Lauro lapas
    1~2 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus. Triušieną kruopščiai nuplaukite ir supjaustykite mažais gabalėliais. Svogūną, papriką ir pomidorus supjaustykite...
    1. Paruoškite ingredientus. Triušieną kruopščiai nuplaukite ir supjaustykite mažais gabalėliais. Svogūną, papriką ir pomidorus supjaustykite mažais kubeliais. Taip pat smulkiai supjaustome šparagines pupeles.
  • Įkaitinkite keptuvę su sviestu, įpilkite du šaukštus augalinio aliejaus. Kepkite triušį iki šviesiai auksinės rudos spalvos.
    2. Įkaitinkite keptuvę su sviestu, įpilkite du šaukštus augalinio aliejaus. Kepkite triušį iki šviesiai auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Iškeptą triušį perkeliame į dubenį, kuriame troškinsime savo patiekalą. Į keptuvę įpilkite augalinio aliejaus ir pakepinkite papriką bei ...
    3. Iškeptą triušį perkeliame į dubenį, kuriame troškinsime savo patiekalą. Į keptuvę įpilkite augalinio aliejaus ir pakepinkite papriką bei svogūnus 5 minutes.
  • Suberkite pjaustytus pomidorus, troškinkite ir kepkite 10 min.
    4. Suberkite pjaustytus pomidorus, troškinkite ir kepkite 10 min.
  • Reklama
  • Keptuvės turinį perkelkite į puodą su triušiena, suberkite pupeles ir žirnelius. Nulupkite bulves ir supjaustykite taip, kaip norite, bet...
    5. Keptuvės turinį perkelkite į puodą su triušiena, suberkite pupeles ir žirnelius. Nulupkite bulves ir supjaustykite taip, kaip norite, bet ne labai smulkiai. Įberkite druskos, pipirų, lauro lapų. Supilkite apie pusantros stiklinės vandens. Uždenkite dangčiu ir pašaukite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę.
  • Triušį troškiname apie 1 valandą, bet geriau vadovautis mėsos pasirengimo laipsniu, nes kiekvieno orkaitė ir mėsa yra skirtingi. Ir mes g...
    6. Triušį troškiname apie 1 valandą, bet geriau vadovautis mėsos pasirengimo laipsniu, nes kiekvieno orkaitė ir mėsa yra skirtingi. Ir mes gausime tokį skanų patiekalą.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai